Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wygrałem licytację na allegro lokalnie lecz sprzedający wymawia się że sprzedał przedmiot na innym portalu a przedmiot jest nadal wystawiony na sprzedaż na **piiip**, jest to kłamstwo i odpowiada mi w mailu że Mikołaj jest w grudniu nawiązując do zbyt niskiej kwoty zakończonej licytacji
Tylko w sadzie ale na allegro nic nie ugrasz on zwroci wplate allegro sie wypnie
Czeka na odpowiednią cenę, jak zapłacisz powinien wysłać ale jak zwróci Ci środki to Allegro nic mu nie zrobi, możesz iść do sądu.
Aby uniknąć takich sytuacji najlepiej licytować u sprzedawców firmowych a nie u przypadkowych amatorów na AL . Dobra firma nawet jak aukcja się sprzeda poniżej oczekiwań to przyjmie to na klatę i wyśle.
doslownie przd chwila opisalem podobny przypadek.wygralem licytacje,a facet po prostu mnie olal.widocznie liczyl na wyzsza cena.prawie miesiac trwalo,zanim wreszcie dostalem decyzje o zwrocie pieniedzy z allegro-protect.miesiac zamrozonej kasy,i jeszcze jestem stratny na przeliczniku,bo placilem z zagranicznego konta.najgorsze,ze facet nie poniesie zadnych konsekwencji.odda pieniadze allegro,i nadal moze oszukiwac.sprzedawca moze cie wpisac na czrna liste,a kupujacy nie ma zadnej mozliwosci zdyscyplinowania takiego oszusta.