Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chce zakupić produkt u sprzedającego gdzie mam do wyboru blik przelew i z konta bankowego zapłacić ale nie mam dostępu do konta bankowego a za pobraniem nie mogę wybrać Ponieważ paczka ma być w paczkomacie.
Chętnie wybrałabym opcje płacenia paysafecard ale niestety takiej opcji nie ma. Co mam zrobić?
Jedyna opcja która pozostaje jest przelew tradycyjny, więc do paczkomatu nie da się tak, zostaje Ci sklep stacjonarny albo kurier.
Poprosić kogoś z kontem, aby opłacił i zwrócić mu kasę w gotówce- tak najprościej. Najlepiej założyć konto bankowe, bo bez tego ciężko kupować coś na allegro.
Raz a może kilka razy poprosisz ale jak chcesz więcej kupować to będzie to trudne.
zamiast do paczkomatu odbiór w punkcie np kiosk ruchu żabka etc też poczeka na odbiór a przelew zrobić np przekazem pocztowym jak nie ma konta
To ma sens dzięki wielkie
Ale nie otworzysz paczkomatu jak nie będzie opłacony!
@LEW433 odbiór w punkcie a nie paczkomat
Zrób przelew tradycyjny nie musisz z konta bankowego którego nie posiadasz, wybierasz dostawa do paczkowatu ,wpisujesz dane do przelewu jedziesz na pocztę dajesz dane do przelewu pracownik poczty wykonuje przelew
Dzięki
Przykładowo chciałabym odebrać paczkę w sklepie stacjonarnym lub w kiosku czy na stacji benzynowej i czy mogłabym zapłacić gotówką dopiero przy odbiorze?
W zasadzie tak możesz za pobraniem, ale kurierowi.
@Client:116118452 możesz jeżeli dany sprzedający udostępnia taką możliwość
A mogę go spytać czy ustawi te opcje?
Czy już nie może zmienić?
@Client:116118452 jak już kupiłeś to nie da się już systemowo zmienić. Może sprzedawca będzie chciał wysyłać Ci za pobraniem.
I nie twórz tyłu wątków tylko pisz w jednym na jeden temat.
Możesz poprosić sprzedawcę o wysyłkę za pobraniem.
Niestety nie ma możliwości wysyłki za pobraniem do punków partnerskich. W grę wchodzą tylko punkty własne oraz dostawa pod adres przez kuriera.