Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam chciałbym zobaczyć wcześniejsze zakupy ale widze ze one sie usuwają z kupnem nowych produktów gdyby ktoś był w stanie przywrócić mi zakup tarcz w raz z klockami tył do vw t4 byłbym wdzięczny.
Nie usuwają się same przez 2,5 roku: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@latuch6 a kiedy był ten zakup bo po jakiś dwóch latach same znikają do archiwum i nikt ich nie przywróci musisz wtedy wyciągnąć dane z archiwum https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/historia-zakupow/jak-samodzielnie-pobrac-dane-o-swoich-zakup...
@latuch6, z tego, co widzę, do Twojego opisu pasuje zamowienie nr e6d16d82-c86c-11eb-9ec3-899c9c51b00d z 8.06.2021 r. 🙂 Zakup ten znajdziesz w zakładce Moje zakupy. Być może jest niżej na liście - zjedź na sam jej dół i wybierz "pokaż więcej", aż natrafisz na zakup w tym terminie. 🙂
Niestety nie o to mi chodzi jeszcze wczesniej rok temu np w tym ogloszeniu co pani mówi wyraznie jest napisane "przod" a szukam aukcji tył
@latuch6 takiego zakupu nie ma na liście Twoich zakupów, czy na pewno było to na Allegro (Allegro Lokalnie też sprawdziłam)? Lub czy na pewno było to na koncie, z którego piszesz?
Aby to sprawdzić możesz wygenerować całą historię zakupów na Allegro. Aby to zrobić wejdź proszę tutaj i wybierz "plik z Twoimi danymi" w części "Kopie danych konta Allegro". Po ponownym zalogowaniu, wybierz [utwórz kopię danych], zaznacz "dane dotyczące zakupów" i wybierz format danych. Następnie wyboerz proszę [Utwórz kopię].
O tym, że zestawienie z zakupami jest gotowe, damy Ci znać w wiadomości e-mail. W powiadomieniu znajdziesz link do pobrania pliku. Możesz to zrobić w ciągu 7 dni.
Dziękuję za pomoc