Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zostaliśmy oszukani na blika. Oszust kupił kartę dzięki któremu może płacić za różne usługi w necie np. Netflix. Czy ktoś pamięta jak ta karta się nazywa? Nie mogę sobie przypomnieć a pisze reklamacje do banku. Na policji miesiąc temu wiedziałam co było kupione a teraz na złość zapmnialm.
??? Karta płatnicza to Karta kredytowa, Karta debetowa, ale przecież tych kart kupić nie można można tylko nimi płacić. Karta podarunkowa?
może jakaś karta prepaid z google na określoną kwotę (google play chyba się nazywa)?
albo jakaś karta podarunkowa do sieciówki?
Tak takie karty przedpłatowe to wiele banków wydaje i każda się inaczej nazywa. Kiedyś miałem w mBanku to się mKarta nazywała.
@Izucha9 Podaj jakieś bardziej konkretne informacje, czy karta była przypisana do jakiegoś banku czy jakiejś firmy, platformy?
Może PSC (paysafecard)
@Izucha9 przykro mi z powodu tej sytuacji. Możesz sprawdzić tę nazwę w zakładce Moje zakupy po zalogowaniu na konto, do którego doszło do sprzedaży. Jeśli zakup został ukryty, napisz prosze na jakim koncie doszło do zakupu, przywrócę go i będzie znów widoczny.