Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałem paczkę przez paczkomat adresowaną do mnie ale nadawca chyba pomylił osoby.
Nic od tego sprzedawcy nie zamawiałem.
@Seby77 Jaki jest numer tej przesyłki?
Trochę podstępem zamówiłem rozmowę z pracownikiem Allegro i załatwiłem sprawę. Ogólnie trzeba przyznać, że kontakt z "pomocą" w sprawie nie powiązanej z konkretnym zakupem jest mocno skomplikowany. Zaznaczyłem jeden z zakupionych przedmiotów i wskazałem go jako problem, żeby poprosić o kontakt z pracownikiem. Tak być nie powinno....
A wracając do początku, okazało się, że nadawca paczki pomylił zawartość. Sytuację skomplikował fakt, że nick nadawcy nie był tożsamy z nadawcą na etykiecie paczki. O ile pamiętam można wybrać jak się jest prezentowanym na zewnątrz, czyli przez nick lub dane osobowe. Problem jest wtedy gdy sposób prezentacji nadawcy na paczce i na stronie sprzedażowej są totalnie różne. Do tego dochodzi RODO i w efekcie nie miałem pojęcia od kogo dostałem paczkę, zwłaszcza że zawartość była mocno inna od zamówionej. Pracownik "pomocy" też poprosił o numer paczki i mając komplet informacji ustalił, że paczka pochodzi od nadawcy, który wprawdzie ma inny nick niż informacja na etykiecie ale rzeczywiście u niego dokonałem zakupu. Aktualnie czekam już na nową paczkę i liczę na zakończenie przygody.
Dziękuję za reakcję i pozdrawiam 🙂