anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odzyskać pieniądze pobrane z karty. Nic nie kupowałam, a pieniądze zniknęły.

morelka195
#7 Wielbiciel#

Dzisiaj z mojego konta zostało pobrane dwa razy po 157 zł, czyli w sumie 314 zł. Nic nie kupowałam i nie miałam ustawionych żadnych płatności. Jak odzyskać pieniądze?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg#

@morelka195 masz włączone dwustopniowe logowanie ? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

morelka195
#7 Wielbiciel#

Zwykle potwierdzam płatność kartą w Aplikacji, teraz nic takiego się nie zdarzyło.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@morelka195 te zakupy są już widoczne w Twojej zakładce
Z jej poziomu możesz zgłosić zwrot. Włącz proszę dwustopniowe logowanie na koncie Allegro, czy możesz przesłać potwierdzenie płatności za pomocą tego formularza?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

morelka195
#7 Wielbiciel#

Zgłosiłam zwrot, ale zakupy są już w paczkomacie i nie wiadomo, czy da się je wycofać. Dziękuję za pomoc. Napisałam również na Messengerze, ale nie wiem, czy powinnam. To było włamanie na konto. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@morelka195 dziękuję za wiadomość, przesyłki zostały już nadane, ale nie martw się będziesz mogła odstąpić od tego zakupu. Już zgłosiłam Twoje konto do działu bezpieczeństwa, aby je sprawdzili i zabezpieczyli.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@morelka195 potwierdzam, że Dział bezpieczeństwa zabezpieczył Twoje konto, starają się także zatrzymać przesyłki. Otrzymałaś już wiadomość od nich w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów