Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem gitarę na allegro lokalnie. Zapłaciłem blikiem i w sumie na tym koniec. Brak możliwości skontaktowania się ze sprzedającym a link do strony który mi przysłano już nie działa. Ale akurat posiadam wszystkie zdjęcia z tej licytacji. I zastanawiam się co robi.
@Client:47362940 Znalazłeś ofertę na 0LX lub marketplace FB a następnie ktoś przysłał Ci "link do allegro"?
Pokaż tu ten link.
@Client:47362940 Obrazki są dla nas niewidoczne. Pokaż link do tej oferty.
Niestety zakup z linka to oszustwo. Nic nie zrobisz, możesz najwyżej zgłosić na policję.
Czy policja to jednak jedyne rozwiązanie
@Client:47362940 zobacz na potwierdzeniu czy była wypłata w bankomacie czy zakup kryptowalut?
Raczej krypto ponieważ kasa poszła na trening 112
zobacz czy zakup jest tu https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
skąd miałeś link do oferty ?
Od sprzedającego
@Client:47362940 w banku na potwierdzeniu operacji
Trening 212
W banku na potwierdzeniu jest trening 212
@Client:47362940 Jeśli było tak, że znalazłeś ofertę na innym portalu a potem dostałeś "link do allegro" to niestety ale zostałeś oszukany - ten link nie prowadził do allegro lokalnie tylko do fałszywej strony imitującej serwis allegro.
Możesz się z tym zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy niestety nie licz - w praktyce będzie to graniczyło z cudem.
Ok trudno. Dzięki za informacje. Może faktycznie spróbuję na policji . Posiadam sporo skrinow z całej konwersacji lączie z danymi oraz adresem tej sprzedającej tylko myślę że to pewnie fałszywe. No ale spróbuję.
Nie ma