Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jestem kupującym i na Allegro lokalnym wylicytowałam duży zestaw Muliny w opisie nic nie było wspomnianym o jakich kolwiek wadach, pytając w wiadomości prywatnej była odp że wszystko z nią oki itp. Tak więc wygrałam licytację muliny i doszła do mnie przesyłka, po otwarciu przesyłki okazało się że mulina strasznie śmierdzi stęchlizną. Napisałam do sprzedawcy ale nie odpisywał więc założyłam że towar nie zgodny z opisem i rozpoczęła się dyskusja.. sprzedający nie ma sobie nic do zarzucenia twierdząc że muliny stan jest idealny a zapach jest magazynowy a ja wymyślam i wydziwam. Nie chcę przyjąć zwrotu, mimo że w dyskusji twierdzi że stracił na tej sprzedaży bo mulina jest warta ponad 1000 zł 🙈 a ja zakupiłam tylko za 201zl w licytacji... I tu moje pytanie co mam teraz zrobić?? Mulina śmierdzi okropnie stęchlizną a sprzedawca twierdzi że wszystko jest oki.. jak mam odzyskać swoje stracone pieniądze??? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
"Ojciec prać? Prać w Pollena 2000" teraz pytanie. Przed robótka czy już po robótce?"
Po robótce można przeprać ręcznie wyszyty obrazek... Ale jak tu wyszywać taką muliną, jak ona tak śmierdzi strasznie 🤢🤮
Do miski z ciepłą wodą wlej mniej więcej jedną szklankę białego octu, a następnie pozostaw w niej muline na kilka godzin. Po tym czasie wysusz je dokładnie.
Może pomoze
Prowadź dyskusję i obstawaj na swoim, skoro odrzuca reklamację z tytułu rękojmi bez prośby o odesłanie towaru to uważam że Allegro zezwoli Ci na złożenie wniosku o rekompensatę, nie ma co się do przodu przejmować.