anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odzyskac dane do kredytu udzielonego na alegro

Client:101263021
#1 Nowicjusz#
  • Mam problem ponieważ zakupiłam na raty hulajnogę i wszystkie dane odnośnie banku i wysokości rat poszły na moje konto Gmail po czym mój telefon został uszkodzony i wszystkie dane razem z kontem Gmail sie skasowały .Teraz mam taki problem że nie pamiętam hasła do Gmail konta i nie wiem w jakim banku mam pożyczkę oraz w jakiej wysokości mam raty. A żeby było jeszcze ciekawiej to oddałam hulajnogę ponieważ po tygodniu użytkowania się zepsuła i teraz jest kwestia oddania pieniędzy przez sprzedającego Tylko nie wiadomo komu czy mi czy bankowi.
oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

LEW433
#21 Demiurg#

W większości zwrot następuje do banku udzielającego kredytu, skontaktuj się z bankiem, możesz zapytać moderację zapewne oni mają wgląd do większej ilości szczegółów zakupu i zwrotu: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Ty powinieneś mieć także zakupy na raty w zakładce konta Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/raty

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:101263021 przykro mi, ale również nie posiadam takich informacji. Czy nie lepiej spróbować odzyskać dostęp do konta gmail? Sprawdziłam i zwrot został zgłoszony 6.08.2021r. czyli sprzedający ma jeszcze czas na dokonanie zwrotu wpłaty, ale w przypadku rat PayU powinieneś skontaktować się z pożyczkobiorcą i rozwiązać umowę kredytową. Jeżeli nie uda się odzyskać dostępu do konta Gmail poproszę o informację, postaram się pomóc! 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów