Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie muwcie ze mam na koncie pieniadze chodzilam co dziennie ma wyciag z kata nie ma moich pieniedzy wiec nie muwcie a ten kto sprzedal pilota. Jest oszustem zaczynam sprawe do sadu ja mam dobry bank
@Client:74885365 Przelew od Sprzedającego za zamówienie numer 929bd3f1-d6c5-11ec-adfd-85d58f3af2a4 został zlecony 2022-05-30 o 19:52:28.
Na Twój adres mejlowy prześlemy Ci potwierdzenie przelewu.
Chodzilam co dzień. Do banku zwrotu nie bylo ja ma solidny bank oddajcie pieniadze
@Client:74885365 A ja ma wrażenie, że Ci się nudzi. Zakładanie kolejnych 5 czy 10 wątków w tym samym temacie Ci nie pomoże.
Napisz > tylko po polsku > o Jaką transakcję chodzi > za co zwrot > daty transakcji i zwrotu > może podasz jakieś numery > poprosimy o pomoc nasze miłe Panie > napewno wszystko się wyjaśni. Napisz na spokojnie > bez wyzwisk, bo to jest karalne > i sprawdzaj to co napisałeś przed kliknięciem "publikuj"
@Ziolko39 a co tu wyjaśniać, skoro moderacja już wszystko wyjaśniła. I teraz i wcześniej.
Rzeczywiście wiele osób nie ma nic do roboty, jak tylko wyjaśniać osobie niepiśmiennej, że ziemia jest okrągła...
Tak tojest jak się nie wie, że wpis "7 godzin temu" w jednym poście = wpisowi "7 godzin temu" w drugim poście. A teraz tłumaczenie dla niekumatych > obydwa wpisy były pisane w tym samym czasie i jeszcze niewidoczne dla drugiej osoby.
To jak z tą Ziemią > jest okrągła czy nie ? > a może podpiera się na 4 -ech żółwiach ?
Podpierać to się możesz laską - a na czterech żółwiach ziemia może się opierać.
A teraz tłumaczenie dla niekumatych : podpierać się można czymś a opierać się można na czymś.
Hahaha. Taki żarcik.
Chodzisz do banku i chodzisz po wątkach, a po co ? załatw sprawę raz. Wygląda ze brak Ci zajęcia ale i także wiedzy jak załatwić sprawę.🤣
Na Morele.Net tez tak mają. Tam też nie wie lewica co czyni prawica. System Korpo działa nie tylko na Allegro.
@Marc_Oz Przelew od Sprzedającego za zamówienie numer 929bd3f1-d6c5-11ec-adfd-85d58f3af2a4 został zlecony 2022-05-30 o 19:52:28.
Więc niemożność znalezienia go wynika albo z winy "ja ma solidny bank" > lub ktoś nie potrafi poruszać się po własnym rachunku. Gdzie tu wina Allegro ?
@Ziolko39 Ja tylko chciałbym zwrócić uwagę że zlecenie przelewu to całkiem nie to samo co wykonanie przelewu.
To tak przy okazji, bo widzę że kumatych inaczej jest tutaj całkiem sporo.