Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
dzień dobry,
proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z 24.02, dziękuję
Cześć, proszę również p przywrócenie ukrytego przypadkiem zakupu z Dziś - 04.03.2016r
Z góry Dziękuję! 🙂
@Client:60734018 Gotowe.
Bardzo proszę o przywrócenie widoczności zakupu z dnia 27-02-2026. Z góry bardzo dziękuję.
| T-SHIRT MĘSKI KOSZULKA POLO UNDER ARMOUR TECH POLO XL (17848807893) |
@krasny2-1978 Przywróciłam zakup 🙂
Witam, proszę o przywrócenie moich zakupów z dnia 02.03.2026r. godzina 21:42
Cześć @Vagatiosoul, gotowe 😉
Przez pomylke skasowalem zakup z listy.niestety tv ma defekt.na gwarancji ktora przeslali firma nie istnieje I nr nie odpowiada.jedyna szansa tutaj skontaktowac sie a niestety usunalem zakup
@Client:60623440 Mogę przywrócic ukryty zakup, ale najpier proszę Cię o zalogowanie się na właściwe konto, ponieważ na tym koncie nie było żadnych zakupów przez ostatnie dwa i pół roku.
Jestem zalogowany I zakupy robie regularnie.dotyczy to tranzakcji z 1q sierpnia 2025 roku
Chyba ze robie cos nie tak ale z mojego konta w apce skierowalo mnie tutaj
@Client:60623440 wszystko w porządku 🙂
Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce, dokładnie zamówienie pochodzi z 11 sierpnia 2025 roku.
proszę o przywrócenie do listy zakupów ukrytego zakupu: komputer gamingowy MSI z kartą RTX 3070
@punxnotdead Czy możesz wskazać mniej więcej, z kiedy pochodzi zakup? Nie znalazłam takiego zamówienia w ciągu ostatniego roku.
cześć
wydaje mi się, że to był czerwiec 2022 rok
Hej @punxnotdead! W zakładce Moje zakupy widoczne są zamówienia z ostatniego 2,5 roku, dlatego go tam nie widzisz.
Możesz pobrać dane dotyczące zakupów z Twojego konta, wtedy będziesz mógł sprawdzić szczegóły tego zamówienia (zrobisz to w tej zakładce, tutaj instrukcja).
hej,
nie widzę go na pewno z tego powodu, że to zakup starszy niż 2,5 roku. Ale to jest zakup, który ukryłem, więc nie sądzę, żeby pełne dane zakupowe pokazały mi go.
Możesz mi, proszę, przywrócić wszystkie ukryte zakupy i wówczas wykonam import listy zakupów?
@punxnotdead w raporcie z danymi dotyczacymi zakupów będą widoczne wszystkie zakupy, również te ukryte w zakładce.
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 21.02.2026