Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zapłaciłam za wiele aukcji, ale z powodu tego że miałam przez dłuższy czas status płatności rozpoczęta, anulowałam i ponowiłam płatność dla każdej aukcji osobno. I to przeszło po paru minutach, ale na koncie zablokowało mi podwójną sumę. Mam nadzieję, że nie stracę tych pieniędzy?
@Gotrek90 Nic nie stracisz, do trzech dni roboczych pieniądze za jedną wpłatę zostaną ci zwrócone
Witam, mam problem z płatnością. Kupiłam wczoraj szampon koloryzujący i gdy dokonywałam płatności to pierwszy przelew nie przeszedł wiec dokonałam drugi raz płatności. Gdy dziś rano weszłam na konto to płatność była pobrana dwa razy a sprzedawca otrzymał tylko jeden przelew. Moje pytanie czy dostanę wrócić z drugiego przelewu.
Jeden przelew wróci do Ciebie po trzech dniach roboczych. Nic nie musisz robić.
W tym czasie Twoje pieniądze będą zasilały rachunek operatora płatności, czyli pośrednika PayU lub Przelewy24.
Dziękuje bardzo
Witam, mam ten sam problem. Podczas płatności wystąpił błąd, więc powtórzyłam płatność. Okazało się, że środki zostały pobrane dwukrotnie. Jak je odzyskać?
@kasha36, nieudana płatność powinna być zwrócona na Twój rachunek w ciągu 2-3 dni roboczych.
@kasha36 Ciekawe. Był błąd, ale ktoś jednak pieniądze przyjął, a teraz musisz czekać 3 dni na ich zwrot. Jeśli zapłacisz normalnie, poza Allegro, zwykłym przelewem, nigdy nie pobiorą Ci pieniędzy 2 razy.