anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak otrzymac zwrot gotowki za reklamowany przedmiot.

evvcia1988
#8 Zapaleniec#

Reklamowałam już 2 raz namiot. Sprzedający wysłał za pierwszym razem nowy namiot. Ponownie został reklamowany. Słaba jakość produktu. Sprzedający wysłał mi nowy namiot. Odmówiłam przyjęcia bo wnioskowałam o zwrot gotówki. Nie chciałam przechodzić przez to 3 raz. Poprosiłam o pomoc allegro które kazało sprzedającemu zwrócić pieniądze mi. Po 90dniach zakończyło moja dyskusje. Jak mam teraz otrzymać zwrot beż ich pomocy?? Reklamacja była rękojmi.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Samemu należało wcześniej odznaczyć dyskusję jako nierozwiązaną wówczas dostajesz możliwość złożenia wniosku do Allegro Protect, teraz poproś Allegro o ponowne otwarcie dyskusji: 

oznacz moderatorów

evvcia1988
#8 Zapaleniec#

Nie moge ponownie rozpocząć dyskusji, bo widnieje jako rozwiązana. Dziś jeszcze  pisalam z allegro w mojej sprawie. Nakazali zwrotu pieniędzy dla sprzedającego. Po czym zakończyli dyskusje. Jak bym wiedziała to bym oznaczyła. Jak mam teraz to zrobić?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@evvcia1988  To jest opisane- jak działa dyskusja, ale w kontakcie nie pisz że chodzi o ten zakup, tylko inny a w okienku opisz problem i tam opisz w czym problem, możesz także wywołać czat albo zamówić rozmowę.

oznacz moderatorów

evvcia1988
#8 Zapaleniec#

Zamówiłam, właśnie rozmowę na środę! Dzieki

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@evvcia1988 Proszę, wskaż numer zamówienia, którego dotyczy zgłoszenie. 

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów