Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Pewnie to głupie ale mam problem
Nie mogę / nie wiem jak
oznaczyć dyskusji jako nierozwiazaną abym mógł skorzystać z Allegro protect.
Nie znalazłem tego tematu na allegro oprócz tego że mam to zrobić.
Nie mogę też skorzystać z pomocy allegro ponieważ nie ma zakupu na liście .
Dyskusja na razie ma oznaczenie trwająca ....
Konto sprzedającego allegro już zablokowało .
Proszę o pomoc
@JanB_ po 14 dniach trwania dyskusji pojawi się możliwość oznaczenia jako nierozwiązana lub jak allegro da Ci możliwość wcześniej złożenia wniosku AP prosiłeś w dyskusji o pomoc allegro
w tym problem ze czas jaki dał allegro już minął ...konto sprzedającego zablokowane...
Dostalem link i jest nieaktywny ...dopóki nie inaczej jako nierozwiazaną dyskusja a nie mogę tego zrobić.
Czas minął wczoraj wieczorem
@JanB_ Nie odznaczysz wcześniej (chyba ze Alelgro da bezpośrednio zgodę) dyskusji jako nierozwiązana niż 14dni, tak stanowi regulamin.
W Dyskusjach na Allegro obowiązują określone terminy – po to, aby jak najszybciej wyjaśnić nieporozumienie pomiędzy sprzedającym i kupującym.
Czas minął a nie mogę oznaczyć dyskusji jako nierozwiazaną a nawet nie wiem gdzie i jak .Mam tylko zakończ dyskysje
@JanB_ ile minęło dni od rozpoczęcia?
Ponad 16
Jak poprosiłem o pomoc alkegro bo sprzedający nie wysłał przesyłki zainterweniowali i momentalnie zamknęli jej konto ..Dali jej czas na wypowiedź.Nie dala znaku życia Allegro powiedział że mogę skorzystać z allegro protect od 31 12 godz 19.30 i dali link.Niestety pod tym linkiem nie wyświetla się ta oferta .Miała być aktywna po oznaczeniu jej jako nierozwiazaną. I nie mogę jej tak oznaczyć W tym problem .Nam tylko zakończ dyskysję....
@JanB_ Zakończ dyskusję jest zawsze, ale spokojnie dziś jest święto, pojawi się zapewne jutro.
zakoncz to jest ale jak zajoncze to nie dostanę 400zl z allegro protect.
Ha chcę oznaczyć jako nierozwiazana....abym mógł złozyc wniosek....Termin minał 31.12
Ponad 16
Jak poprosiłem o pomoc alkegro bo sprzedający nie wysłał przesyłki zainterweniowali i momentalnie zamknęli jej konto ..Dali jej czas na wypowiedź.Nie dala znaku życia Allegro powiedział że mogę skorzystać z allegro protect od 31 12 godz 19.30 i dali link.Niestety pod tym linkiem nie wyświetla się ta oferta .Miała być aktywna po oznaczeniu jej jako nierozwiazaną. I nie mogę jej tak oznaczyć W tym problem .Nam tylko zakończ dyskusję.... Jeśli tego nie zrobię nie mogę złożyć wniosku o odszkodowanie w allegro protect.
Hmm dodam że to było kupno kup teraz lojalnie
@JanB_ Widzę, że poprosiłeś nas o pomoc w dyskusji - zaczekaj proszę na odpowiedź doradcy.