anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak oznaczyć dyskusje jako nierozwiazaną

JanB_
#7 Wielbiciel#

Witam

Pewnie to głupie ale mam problem

Nie mogę / nie wiem jak 

oznaczyć dyskusji jako nierozwiazaną abym mógł skorzystać z Allegro protect.

Nie znalazłem tego tematu na allegro oprócz tego że mam to zrobić.

Nie mogę też skorzystać z pomocy allegro ponieważ nie ma zakupu na liście .

Dyskusja na razie ma oznaczenie trwająca ....

Konto sprzedającego allegro już zablokowało .

Proszę o pomoc

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Client:44052296
#21 Demiurg#

@JanB_ po 14 dniach trwania dyskusji pojawi się możliwość oznaczenia jako nierozwiązana lub jak allegro da Ci  możliwość wcześniej złożenia wniosku AP prosiłeś w dyskusji o pomoc allegro

oznacz moderatorów

JanB_
#7 Wielbiciel#

w tym problem ze czas jaki dał allegro już minął ...konto sprzedającego zablokowane...

Dostalem link i jest nieaktywny ...dopóki nie inaczej jako nierozwiazaną dyskusja a nie mogę tego zrobić.

Czas minął wczoraj wieczorem

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@JanB_ Nie odznaczysz wcześniej (chyba ze Alelgro da bezpośrednio zgodę) dyskusji jako nierozwiązana niż 14dni, tak stanowi regulamin.

Ramy czasowe Dyskusji

W Dyskusjach na Allegro obowiązują określone terminy – po to, aby jak najszybciej wyjaśnić nieporozumienie pomiędzy sprzedającym i kupującym.

oznacz moderatorów

JanB_
#7 Wielbiciel#

Czas minął a nie mogę oznaczyć dyskusji jako nierozwiazaną a nawet nie wiem gdzie i jak .Mam tylko zakończ dyskysje

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@JanB_ ile minęło dni od rozpoczęcia? 

oznacz moderatorów

JanB_
#7 Wielbiciel#

Ponad 16

Jak poprosiłem o pomoc alkegro bo sprzedający nie wysłał przesyłki zainterweniowali i momentalnie zamknęli jej konto ..Dali jej czas na wypowiedź.Nie dala znaku życia Allegro powiedział że mogę skorzystać z allegro protect od 31 12 godz 19.30 i dali link.Niestety pod tym linkiem nie wyświetla się ta oferta .Miała być aktywna po oznaczeniu jej jako nierozwiazaną. I nie mogę jej tak oznaczyć W tym problem .Nam tylko zakończ dyskysję....

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@JanB_ Zakończ dyskusję jest zawsze, ale spokojnie dziś jest święto, pojawi się zapewne jutro.

oznacz moderatorów

JanB_
#7 Wielbiciel#

zakoncz to jest  ale jak zajoncze to nie dostanę 400zl z allegro protect.

Ha chcę oznaczyć jako nierozwiazana....abym mógł złozyc wniosek....Termin minał 31.12

oznacz moderatorów

JanB_
#7 Wielbiciel#

Ponad 16

Jak poprosiłem o pomoc alkegro bo sprzedający nie wysłał przesyłki zainterweniowali i momentalnie zamknęli jej konto ..Dali jej czas na wypowiedź.Nie dala znaku życia Allegro powiedział że mogę skorzystać z allegro protect od 31 12 godz 19.30 i dali link.Niestety pod tym linkiem nie wyświetla się ta oferta .Miała być aktywna po oznaczeniu jej jako nierozwiazaną. I nie mogę jej tak oznaczyć W tym problem .Nam tylko zakończ dyskusję.... Jeśli tego nie zrobię nie mogę złożyć wniosku o odszkodowanie w allegro protect.

Hmm dodam że to było kupno kup teraz lojalnie

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@JanB_ Widzę, że poprosiłeś nas o pomoc w dyskusji - zaczekaj proszę na odpowiedź doradcy. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów