Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie!
Wylicytowałem sporą liczbę przedmiotów od jednego kupującego. Próbuję zapłacić za nie wszystkie na raz, ale ich liczba wychodzi poza jedną stronę wygranych przedmiotów i nie mogę wszystkich zaznaczyć. Nie ma też opcji dodania pozostałych przedmiotów przy płatności za jeden, tak jak kiedyś, gdy można było dodać przedmioty do zapłaty z listy wszystkich niezapłaconych, która wyświetlała się poniżej.
Jest jakieś rozwiązanie, by zapłacić za wszystkie przedmioty na raz, by nie dzielić płatności i płacić po raz drugi za wysyłkę?
@Andrew_z_raju Nie możesz ich po kolei zaptaszkować w okienkach? Powinno się dać, a potem kliknąć Zapłać.
Chodzi o to, że kupiłem dużo przedmiotów, które w wynikach w zakładce "kupione" są rozłożone na 2 strony. Jak zaznaczę wszystkie z jednej i przejdę do drugiej, to zaznaczenie się resetuje.
@Andrew_z_raju No to ja nie wiem.Wezwiemy pomoc. Nie płać na razie.
@_HolaOla_ , @nat_not , @cloudcloud przybywajcie, bo Was tutaj potrzeba.
@WREDZIA-W1 Akurat Klaudii to tu nie ma od niemalże miesiąca.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere byłam na urlopie 😛, ale cieszę się, że ktoś mnie jeszcze pamięta.
@Andrew_z_raju Nie mogłeś tego załatwić przez koszyk?
Przez koszyk też nie zawsze się udaje sprzedawca ma zaznaczone np. 30 szt na jedną wysyłkę a klient kupuje 80 pozycji i system mu nalicza 3 koszty wysyłek ,mam takie przypadki czasami jak ktoś u mnie licytuje przez kilka dni i zbiera mu się duża ilość przedmiotów ,Osobiście wysyłam jedną wysyłką a zwracam te pozostałe.
@Andrew_z_raju Skontaktuj się ze sprzedawcą, ustal z nim koszt wysyłki za całość i zapłać mu bezpośrednio na jego numer konta bankowego za wszystkie przedmioty i jedną wysyłkę.
@xyz96 Przestań w końcu dawać tę durną poradę https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/od-27-sierpnia-nadasz-przesylke-tylko-dla-oplaconego-zamowienia...
Ten problem z zakupami jest znany od dawna ale jest zbyt tęgi na głowy pracowników aby go rozwiązali.
Może jest jakiś sposób aby wygenerować kod php zakupów bez dzielenia na strony. Chętnie poznam.