anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak połączyć drugi adres email

rafalsteller
#7 Wielbiciel#

jak połaczyć drugi adres email aby korespondencja ze sprzedawcą oraz wszelkie informacje przychodziły na oba adresy dodam że w ustawieniach mam drugi adres dodany lub czy jak wybierać adresy z których chcę napisać do sprzedającego bo cały czas odpowiedzi przychodzą na adres główny

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

A da się podłączyć drugi, raczej najwyżej zmienić? Jeśli masz więcej niż jedno konto, pamiętaj ― do każdego konta Allegro musi być przypisany inny mejl.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@LEW433 Przecież autor wątku pisze o jednym koncie i kilku adresach, a nie o kilku kontach. Potrafisz odpowiedzieć na pytanie, jak sprawić, aby wiadomości przychodziły na dwa adresy lub na adres wybrany? Chyba nie potrafisz.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@rafalsteller Nie da się ustawić dwóch adresów do obioru wiadomości i ich zmieniać. Dwa adresy są Ci potrzebne tylko do wysłania wiadomości. jeśli wyślesz wiadomość z innego adresu, niż masz podany na koncie, a nie zapiszesz tego drugiego adresu, wiadomość nie dotrze do odbiorcy.

oznacz moderatorów

rafalsteller
#7 Wielbiciel#

Ale właśnie w ustawieniach jest napidane,że jesli odpowiedź ma przychodzić również na inny adres należy dopisać kolejny adres mam to zrobione i nie przychodzą wiadomości skolei jak wybrać adres z którego chcę wysłać wiadomość bo mam główny i dodatkowy i t

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@rafalsteller główny adres e-mail przypisany do konta możesz zmienić tutaj. Na niego przychodzą wiadomości od sprzedających i wszystkie powiadomienia, na które wyraziłeś zgodę w tej zakładce. Z dodatkowego adresu e-mail możesz odpowiadać na wiadomości, które przyszły na główny adres. Do odbioru wiadomości nie ma możliwości ustawienia dwóch adresów e-mail.   

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LostInTimeSklep
#8 Zapaleniec#

Czy obecnie istnieje możliwość podpięcia pod powiadomienia o sprzedaży (same informacje o dokonaniu sprzedaży, wpłacie i wyborze metody wysyłki) dwóch adresów mailowych sprzedającego?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @LostInTimeSklep. Tego typu powiadomienia są wysyłane na główny adres mailowy konta. Nie ma możliwości podpięcia dodatkowego adresu mailowego pod takie powiadomienia.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów