anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przestrzegam przed sprzedającym

wonsz25
#8 Zapaleniec#

Jak w tytule [edycja] z Jeleniej Góry ... 

Chciałam kupić drukarkę i grzejnik .. na początku od razu ,że będzie musiała być dopłata bo spakowanie etc. Spoko nie ma problemu . Po świętach miała być oferta wystawiania .  Po świetach owy osobnik napisał , że nie wyśle , że trzeba dopłacić  albo na konto wpłacić tudzież za pobraniem ( najlepsze opcje  dla oszustow ).  Odpisałam ,że wiedziałam że Pan nie wyśle ,  wiec juz kupiłam , dziękuję.  I zaczęło się ... Teksty typu " jeb..j się w dekiel "  o skarbówce ,że już mnie zgłosił ... Pracuje w zawodzie medycznym i zaburzenia psychiczne znam , wiem jak się manifestują ...  Na tego typu portalach coraz częściej a wręcz nagminnie trafiam na pieniaczy , agresorów ... Finalnie napisała ,że jest sygnalistą i skarbówka się mną zajmie  ,jeśli wysłałam skan dowodu ... Czyli mam rozumieć że nie było to obowiązkowe ? . Taka dygresja ogólna mnie wziela , ale temu panu nie daruję i mam nadzieję że allegro zajmie się nim . Bo obrażania , grożenia nie życzę sobie ( nikt na pewno sobie nie życzy ) . 

Na jego nie szczęście nie wiedział do kogo kieruje te słowa .  Allegro czy coś z tym zrobicie ?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

LEW433
#21 Demiurg#

A jego oferty?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @wonsz25. Dziękuję za sygnał. Podjęliśmy już wobec tego konta odpowiednie działania.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów