Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w tytule [edycja] z Jeleniej Góry ...
Chciałam kupić drukarkę i grzejnik .. na początku od razu ,że będzie musiała być dopłata bo spakowanie etc. Spoko nie ma problemu . Po świętach miała być oferta wystawiania . Po świetach owy osobnik napisał , że nie wyśle , że trzeba dopłacić albo na konto wpłacić tudzież za pobraniem ( najlepsze opcje dla oszustow ). Odpisałam ,że wiedziałam że Pan nie wyśle , wiec juz kupiłam , dziękuję. I zaczęło się ... Teksty typu " jeb..j się w dekiel " o skarbówce ,że już mnie zgłosił ... Pracuje w zawodzie medycznym i zaburzenia psychiczne znam , wiem jak się manifestują ... Na tego typu portalach coraz częściej a wręcz nagminnie trafiam na pieniaczy , agresorów ... Finalnie napisała ,że jest sygnalistą i skarbówka się mną zajmie ,jeśli wysłałam skan dowodu ... Czyli mam rozumieć że nie było to obowiązkowe ? . Taka dygresja ogólna mnie wziela , ale temu panu nie daruję i mam nadzieję że allegro zajmie się nim . Bo obrażania , grożenia nie życzę sobie ( nikt na pewno sobie nie życzy ) .
Na jego nie szczęście nie wiedział do kogo kieruje te słowa . Allegro czy coś z tym zrobicie ?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
A jego oferty?
Cześć, @wonsz25. Dziękuję za sygnał. Podjęliśmy już wobec tego konta odpowiednie działania.