anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak porozmawiać z doradca Allegro?

Paramus
#1 Nowicjusz#

Bylem klientem Allegro przez wiele lat, mysle ze okolo 5-7 lat. Mialem kupione i sprzedane razem ponad 200 przedmiotow ze 100% satysfakcji. Pozniej tj. w okresie kolejnych okolo 6-7 lat pobytu w USA nie korzystalem z Allegro. Po przyjezdzie, czyli w tym roku okazalo sie, ze moje konto zostalo zlikwidowane... Jak dotrzec do osoby z Allegro, z ktora mozna sie porozumiec jak czlowiek z czlowiekiem i wyjasniec ten problem. Uwazam, ze bylem bardo dobrym i nienagaanym klientem i nie powinno sie zamykac konta takiemu klientowi. Wielu ludzi wyjezdza za granice i to nie powinno byc powodem anulowania konta itd. Pozdrawiam i czekam na kontakt z Allegro serwisu. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Paramus wydaje mi się ,że likwidacja konta nie może wyjść ze strony allegro , ale poprosimy mądrzejsze głowy o wyjaśnienie . @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Paramus
#1 Nowicjusz#

Dziekuje i prosze o kontakt z osoba z Allegro, moze to byc przez mojego emaila lub telefonicznie, chyb, ze jest jeszcze inny sposob , o ktorym n ie wiem, dziekuje i pozdrawiam

oznacz moderatorów

Paramus
#1 Nowicjusz#

Bylem klientem Allegro przez wiele lat, mysle ze okolo 5-7 lat. Mialem kupione i sprzedane razem ponad 200 przedmiotow ze 100% satysfakcji. Pozniej tj. w okresie kolejnych okolo 6-7 lat pobytu w USA nie korzystalem z Allegro. Po przyjezdzie, czyli w tym roku okazalo sie, ze moje konto zostalo zlikwidowane... Jak dotrzec do osoby z Allegro, z ktora mozna sie porozumiec jak czlowiek z czlowiekiem i wyjasniec ten problem. Uwazam, ze bylem bardo dobrym i nienagaanym klientem i nie powinno sie zamykac konta takiemu klientowi. Wielu ludzi wyjezdza za granice i to nie powinno byc powodem anulowania konta itd. Pozdrawiam i czekam na kontakt z Allegro serwisu. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Paramus a miałeś drugie konto? Bo te Paramus działa chyba normalnie.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Paramus Cześć. 🙂 To konto (Paramus) zostało założone w 2004 roku, zatem domyślam się, że jest to właśnie Twoje stare konto. Nie zostało ono usunięte, anulowane itp. 

Zapewne masz na myśli to, że Twoje komentarze z konta zniknęły. Wszystkie komentarze i oceny są usuwane po 12 miesiącach. 

oznacz moderatorów