Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, kupiłem od sprzedającego 2 kody doładowywujące , żaden z nich nie działał od razu po zakupie , skontakowałem się że sprzedającym by uzyskać pomoc lecz ten ciągle mówi że nie ma możliwości by kody nie dzialały bo były aktywne przed wysyłką (nie da się sprawdzić czy kody są aktywne bez wykorzystywania ich) ponadto sprzedający wydałał mi 2 screeny zakupionych kodów z osobna i jak wiadomo każdy z nich powinien mieć osobne kody bo nie da się pryzpisać 1 kodu do 2 produktów ale jak widać na jego screenach na 2 różne kwoty jest ten sam kod co jest nie możliwe i jest to dowód próby oszustwa , ciągle mówi że najpewniej ja wykorzystałem i że ja prubuje go oszukać co mogę zrobić więcej by udowodnić że nie dostałem produktu bo spezedający prubuje zrzucić winę na mnie i że to ja go chce oszukać po czym usuną jego ofertę z allegro a kilka dni później pojawiły się takie same oferty od z innego konta więc wydaje mi się że oszukuje w ten sposób ludzi , ktoś kupi i usówa ofertę+ wystawia na nowym koncie
Tu możesz wyjaśnić, złóż reklamację, opisz problem, masz pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE