Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , chcę przekazać moje konto Allegro żonie. Z informacji jakie uzyskałem na internecie wynikało, że należy wejść w zakładkę Twoje dane, wypełnić formularz wybierając powód: "Zmiana użytkownika konta na małżonka". dołączyć plik z aktem małżeństwa i czekać na decyzję Allegro. Problem w tym, że wypełniając formularz nie ma u mnie opcji "Zmiana użytkownika konta na małżonka". Są jedynie opcje :
@bronx38 Bo nie przekażesz, to jest po jakbyś ty zmienił stan małżeński(nazwisko) a nie żebyś przekazał konto ale zawsze możesz dopytać: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Witam, zanim zaczniesz dawać poradę i odpowiedż to najpierw zapoznaj się z dyskusją w tym temacie na forum Allegro: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/zmiana-u%C5%BCytkownika-konta-na-ma%C5%82...
Od tamtego czasu sporo się zmieniło. Nie wiem jak zmiana konta ale jakbym miała się zakładać to też to pewnie znieśli. Za to na pewno na początku zeszłego roku była możliwość podpięcia konta małżonka, a teraz już jej nie ma. Tu prawdopodobnie jest podobnie i dlatego już Ci się ta opcja nie wyświetla. To już nie jest to allegro co dawniej. Teraz to Aliegro. Znoszą wszystkie możliwe ułatwienia. Ukrywają wszystkie potrzebne informacje. Na siłę próbują wciskać to co oni uważają, ze chcemy kupić, a nie to czego szukamy. Na każdym kroku tylko utrudnienia. Pewnie trzeba poczekać aż moderacja zajrzy ale aż takie cuda się nie zdarzają, żeby to w obecnej sytuacji było możliwe.
@bronx38 Naprawdę?
@bronx38 usunęliśmy opcję wnioskowania o zmianę danych na małżonka.
Jest to związane z procesami zarządzania danymi na kontach, w ten sposób zwiększamy ich bezpieczeństwo.
Jeśli sprawa dotyczy konta zwykłego, skontaktuj się z nami za pomocą formularza, Doradca zweryfikuje czy zmiana jest możliwa i pokieruje, co należy zrobić dalej.
Usuwacie wszystko to co jest wygodne dla Użytkowników. To zniechęca coraz więcej ludzi do Allegro.
Natomiast o jednym nie zapominacie: podnosić swoje prowizje na wszystkim na czym się tylko da.