Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję! To było chyba 22/11/24.
RAMKA POTRÓJNA METALOWA DR3/61 SIMON 54 INOX😀
@Client:64985939, gotowe, przywróciłam ten zakup 🙂
Dziękuję bardzo!
Dzień dobry,
Przez przypadek ukryłam zakup i nie mogę go przywrócić na listę. Oto szczegóły zamówienia:
• Nazwa produktu: UGG, „Oferta z dnia zakupu 30 lis 2024, 21:41 od fjzbaohuort”
• Numer oferty: 16954182813
Czy mogliby Państwo pomóc mi w przywróceniu tego zakupu, aby ponownie pojawił się w sekcji “Moje zakupy”?
Z góry dziękuję za pomoc!
Cześć, @Client:105083221. Zrobione 🙂
Dzień dobry, potrzebuję przywrócić ukryte zakupy z listopada 2023 roku. Bardzo dziękuję.
Cześć, @mikotyna. Gotowe, przywróciłam ukryte zamówienia z listopada 2023 🙂
Dzień dobry,
Czy ja również mogę prosić o przywrócenie zakupów z zeszłego roku? Prawdopodobnie ukryłam zakup urządzenia Tefal infinity blender ręczny, jakoś z listopada może z grudnia 2023
Dzień dobry @Client:81044333! Przykro mi, ale nie znalazłam takiego zakupu na Twoim koncie (sprawdziłam od września 2023 do lutego 2024).
Płatność i wysyłka dotyczyła 3 filmów vhs nabytych od danilo-lol Daniel [edycja] ode mnie mającego nick j_guzewicz. Przez pomyłkę skasowałem dane aukcji a teraz nie mogę się doliczyć filmów (nie dotyczy to kupna Pustej plaży Pleograf którą otrzymałem. Przy tamtej płatności dalej była informacja o opóźnionej przesyłce.
@j_guzewicz wszystkie zakupy od tego sprzedającego są widoczne w Twojej zakładce. Może chodzi o innego sprzedawcę? Czy chcesz, abym przywróciła wszystkie ukryte zakupy z listopada?
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dziś tj. 02.12.24 z góry dziękuję.
Pozdrawiam 🙂
Dzień dobry! @jakubsobus92 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Pozdrawiam 🙂
Dzień dobry.
Czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupow z tego roku?
Pozdrawiam.
Dzień dobry @sebol_mx 🙂 Proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Hej czy czy mógłbym prosić o przywrócenie moich ostatnich zakupów z 3 tyg przypadkiem ukryłem a paczka nie dotarła ?. Pozdrawiam
Hej @dumell przywróciłam jedyny zakup, który nie miał statusu przesyłki. Jeśli to nie ten, daj znać, przywrócę wszystkie z 3 tygodni.
Zakupiłam kilka rzeczy na prezent i kliknęlam ukryj zakup. Chce teraz dokonać zwrotu zakupu i nie wiem jak przywrócić te pozycje.
@Client:40441802 proszę, przywróciłam ostatnie zakupy, możesz zgłosić zwrot, a pozostałe ukryć ponownie.
Witam , przez przypadek ukryłem 25 ostatnich produktów jakie zakupiłem . Czy jest możliwość aby to przywrócić?