anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak przywrócić ważność bonu

Client:50022835
#1 Nowicjusz#

Witam, przez pomyłkę anulowalam zakup z wykorzystaniem kodu rabatowego, dot sztućców. Jak moge to cofnąć? Probowalam kupic drugi raz ale jest już informacja ze kod zostal wykorzystany a fizycznie z niego nie skorzystałam. Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:50022835 Zamówienie jest anulowane, ale płatność ma wciąż status "rozpoczęta". Kod powinien się odświeżyć po anulowaniu płatności. Przejdź do szczegółów zakupu w tej zakładce i spróbuj anulować płatność.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@nat_not Czy kupujący po anulowaniu zakupu ma możliwość anulowania płatności, na pewno? Czy odstąpienie od umowy nie jest jednoznaczne z koniecznością zwrotu wpłaty? 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@xyz96 Jeśli płatność jest "rozpoczęta", środki nie dotarły do sprzedającego. Nie ma więc możliwości zlecienia zwrotu wpłaty.

Jeżeli kupująca nie będzie miała możliwości anulowania tej płatności, będę się kontaktować w tej sprawie z odpowiednim zespołem.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@nat_not No widzisz. Czyli kupujący po odstąpieniu od umowy nie otrzyma zwrotu bonu, bo nie może już anulować płatności. Może to zrobić tylko Wasz zespół, a odstąpienie od umowy powinno skutkować zwrotem wpłaty. Po co to utrudnienie? Tak, wiem, to nie jest utrudnienie. 

oznacz moderatorów