Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Okolo rok temu kupilam nianie elektroniczna Motorola od sprzedawcy na allegro. Od tygodnia niania nie chce sie wlaczyc. Sprzedawca juz nic nie sprzedaje a na podany numer telefonu nie mozna sie dodzwonic "abonent chwilowo niedostepny". Zeby uzyskac naprawe na gwaracji musze zrobic reklamacje poprzez sprzedawce. Ja mam paragon od sprzedawcy a do reklamacji potrzebny jest paragon od firmy z ktorej to sprzedawca kupil ten przedmiot. Czy ktos wie jak mozna dotrzec do sprzedawcy lub jak allegro moze pomoc w tej sprawie? Prosze o pomoc.
Okolo rok temu kupilam nianie elektroniczna Motorola od sprzedawcy na allegro. Od tygodnia niania nie chce sie wlaczyc. Sprzedawca juz nic nie sprzedaje a na podany numer telefonu nie mozna sie dodzwonic "abonent chwilowo niedostepny". Zeby uzyskac naprawe na gwaracji musze zrobic reklamacje poprzez sprzedawce. Ja mam paragon od sprzedawcy a do reklamacji potrzebny jest paragon od firmy z ktorej to sprzedawca kupil ten przedmiot. Czy ktos wie jak mozna dotrzec do sprzedawcy lub jak allegro moze pomoc w tej sprawie? Prosze o pomoc.
@ewa_19_88 Cześć 🙂 Poproszę Cię o potwierdzenie, czy chodzi o zamówienie numer 7af24a21-419e-11ec-a2cf-05e19ee3060d?
Tak, to jest to zamowienie.
Mozesz mi pomoc? Prosze.
@ewa_19_88 Oczywiście! Proszę tylko o chwilę cierpliwości - zweryfikujemy dokładnie tę sytuację i zaproponujemy Ci optymalne rozwiązanie. Nie martw się, nie zostawimy Cię bez pomocy. Wrócę do Ciebie w tym wątku z odpowiedzią.
@ewa_19_88 Udostępniliśmy Ci możliwość złożenia wniosku o zwrot środków w ramach Allegro Protect: https://allegro.pl/allegro-protect/index 🙂
@ewa_19_88 Kupiłaś towar nowy czy używany?