Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak kupujecie z podejrzanego linku podesłanego wam np. na fb przez messengera, to musicie być czujni. Jest kilka rzeczy, na które warto zwrócić uwagę.
Pamiętajcie, oszuści są sprytni i metody oszustwa się zmieniają. Dlatego lepiej chwile zaczekać i sprawdzić temat np. oznaczając moderację @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ i zyskać potwierdzenie, niż zgłaszać na policji od razu art 286kk oszustwo, bo kasy nie odzyskacie.
Sprzedająca wystawiła ofertę na **piiip**, a przy próbie kupna podsyła właśnie ten link.
Dostałem taki oto link na FB
https://allegrolokalnie.pl-ofertaid891822100392.top/?id=48GNcG7jfi0JoA91K97mb2eMKbC182
Wydaje mi się podejrzany i to bardzo. Otworzyłem go na przeglądarce z VPN i dobrym antywirusem. Wydaje się dobra ale coś grafiki są w niskiej rozdzielczości więc się zastanawiam. Oferta to kierownica Logitech g29 za 500zl więc albo wałek albo oferta co myślicie ?
@Client:49860657 no wałek, przecież widać, że to nie jest Allegro, ile razy można, to wałkować😔, to jest strona ofertaid891822100392.top
Witam, proszę o zablokowanie linka
@ewapos zgłoś jako incydent do CERT Polska