Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@karol_kadziela Podaj numer oferty. Sprawdzę kiedy ją wystawiłeś.
Nie jestem sprzedającym tylko kupującym. Jak jako kupujący mogę sprawdzić datę dodania konkretnej oferty?
@karol_kadziela Nie możesz tego sprawdzić. Po co Ci ta informacja?
Powiedzmy, że wczoraj szukałem jakichś ofert, a dzisiaj chciałbym ponowić wyszukiwanie, ale interesują mnie tylko oferty wystawione dzisiaj. Jak mam to zrobić?
@karol_kadziela W tym celu możesz skorzystać z ustawień sortowania ofert. Nad listą wyszukiwania wybierz z listy "Czas dodania: najnowsze"
opcji czas dodania i własnie nie wiem dlaczego bo była bardzo przydatna.Nie ma
@Client:102702445 w obecnym momencie większości ofert ma opcje Czas trwania : do wyczerpania przedmiotów. W wszystkie te oferty są automatycznie wznawiane z tymi samymi danymi o ile się nie mylę co 10 dni lub 30 dni
A cóż to za pytanie " Po co ci ta informacja" Konsument ma prawo wiedzieć jak długo ktoś usiłuje sprzedać przedmiot. A osobiście spotkałem się z sytuacja gdzie ten sam przedmiot z tymi samymi zdjęciami został wystawiony na 2 portalach.... Jeden z nich podaje datę... Drugi (wiadomo który prawda?) zaś nie... Kto komu fotki skopiował? Kto sprzedaje tuż po zakupie? Muszę zadawać te pytania sprzedającym. A tak widziałbym po dacie. Reasumując. Data dodania ogłoszenia pomaga konsumentowi ocenić wiarygodność sprzedawcy.... Zawsze.
Jak to po co ? Z wielu powodów. Kiedyś było to oczywiste i czytelne od kiedy dana aukcja trwa. Można wiele wywnioskować odnośnie danego towaru. Bardzo niedobrze że tego nie ma. Właśnie potrzebowałem coś sprawdzić i natknąłem się na te rozmowę.
Witam.
Ja jestem sprzedającym. Potrzebuję sprawdzać ile aukcji jest wystawianych w danym dniu. Dlaczego nie można sprawdzić tak banalnej rzeczy. Niby jest to analytics ale takiej rzeczy tam nie widze.
Podaję nr. oferty 13909914195. Dziękuję za odpowiedź.
Jeszcze nchcę dodać,ze ona jest już sprzedana.