anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak sprawdzić ważność kodu do płatności?

zenont
#1 Nowicjusz#

Z platformy benefitowej pracodawcy kupiłem kody Allegro.

Część wykorzystałem, ale nie widzę nigdzie informacji ile i które. Czy istnieje gdzieś możliwość sprawdzenia ważności takiego kodu?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Ważność jest taka jak pierwotna przy otrzymaniu takiego kodu!

oznacz moderatorów

zenont
#1 Nowicjusz#

Tak, ale nie chodzi o termin ważności, tylko o to czy kod jest już wykorzystany.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@zenont z tego co widzę to wszystkie kody masz już wykorzystane. Zostały użyte w zamówieniu nr 7f90c090-86f0-11ee-8ead-a7af5f2db020 19.11.2023 roku. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

zenont
#1 Nowicjusz#

Od tego czasu kupowałem kolejne. A na liście zakupionych kodów na platformie benefitowej są zarówno te wykorzystane jak i nowe. Bez możliwości rozróżnienia. W związku z tym teraz już nie wiem jaka to jest sumaryczna kwota do wykorzystania.

Czy istnieje możliwość sprawdzenia ważności kodu inaczej niż metodą prób i błędów? Brak znajomości kwoty do wykorzystania byłaby dodatkową trudnością przy tych próbach i błędach.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@zenont w takiej sytuacji trzeba wprowadzić zakupione kody na Allegro i później możesz sprawdzić ich ważność na formularzu płatności i dostawy po wybraniu płatności z gry, w części "Twoje zniżki" zobaczysz wszystkie kupony jakie masz do wykorzystania wraz z terminem ważności.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów