Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po dodaniu zakupów od dwóch różnych sprzedawców nie mam dostępnych rat zero, są tylko oprocentowane. Jak daję osobno każdy zakup to są dostępne. Przy obydwóch ogłoszeniach widnieją raty zero i gdy je złącze razem to nie przekraczają 3000 zł .
Przez koszyk?
Tak, zaznaczam dwa zakupy w koszyku i dalej daje raty i mam tylko opcję oprocentowane
Z tymi ratami ZERO teraz jest cyrk,
@tomasz1947 to dlatego, że raty zero obowiązują tylko do określonej kwoty (obecnie są to 3 tysiące), dlatego gdy zakupy przekraczają tę kwotę, raty zero nie są już dostępne.
Napisałem w pierwszym poście, że zakupy nie przekroczyły 3000zl.
@tomasz1947 Podaj numery ofert, w których próbujesz złożyć zamówienie z płatnością ratalną.
13533460444 .
14290063295 .
@tomasz1947 W pierwszej ofercie opcja "raty zero" jest dostępna przy 10 ratach, a w drugiej przy 5. To dlatego osobno możesz tę opcję wybrać, a razem nie.
pudło, próbowałem też z tymi ofertami (obydwie mają 5 rat zero ) też się nie da…
14291503069 .
14290063295.
@tomasz1947 Przekazałam ten przypadek do weryfikacji.
@tomasz1947 Dostałam informację, że nie jest to błąd i w tym przypadku konieczne jest wypełnienie dwóch wniosków, jeśli chcesz skorzystać z "rat zero".
Obie oferty spełniają warunki regulaminu określone w § 2.1:
a) w ramach Ofert Sprzedających, bez względu na to, czy zostały wystawione z dodatkową opcją “Wyróżnienie” lub pakietem zawierającym opcje: Wyróżnienie, Pogrubienie, Podświetlenie, o ile maksymalna wartość Towaru nie przekracza 1.500 zł.