Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie otrzymałam żadnej informacji o ratach jaki konkretnie bank i gdzie mam spłacić raty. Gdzie tego szukać. Towar otrzymałam
Nie mam aktywowanego allegro Pay
@Client:98080535 to nie wiesz jakie raty i gdzie brałeś ?
Może raty 0% to wszystko dostajesz na maila !!!
Decyzja kredytowa wyświetli się na stronie, a dodatkowo informację tę dostaniesz e-mailem. W przypadku pozytywnej decyzji, na stronie wyświetlą się również warunki pożyczki. Zatwierdź je i pobierz plik z umową kredytową. Jeśli omyłkowo zamkniesz stronę z wnioskiem, nie przejmuj się. Powrót do wniosku umożliwi Ci kod smsowy, który wysyłany jest na telefon zadeklarowany we wniosku. Kliknij w link z e-maila, który otrzymasz, a następnie wpisz kod smsowy. Dotyczy to wniosków składanych do Alior Banku.
@Client:98080535 Zawsze szukasz umowy na maulu, musi być >sam. Skontaktuj się z kredytodawcą Widać że raty były inne niż Allegro Pay skoro ich tam nie masz.
@Client:98080535 informacja na ten temat, razem z umową i harmonogramem spłat jest wysyłana adres e-mail przypisany do konta, sprawdź to proszę (również inne foldery, może e-mial gdzieś się zawieruszył). Jeśli to nie pomoże, to napisz proszę do nas za pomocą tego formularza.