anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak to jest z opcją Raty Zero?

superdaniel142
#7 Wielbiciel#

Niektóre oferty mają tą opcję inne nie. Bywa, że opcja jest i znika. Co decyduje o tej opcji w danej ofercie?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Warunki jakie spełnia sprzedający i dobór ofert przez Allegro, natomiast tam są rożne warunki co do ilości rat, dopiero jak wejdziesz w ofertę i klikniesz raty widzisz rzeczywiste raty.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @superdaniel142. Oferta sprzedającego musi spełnić warunki opisane w tym artykule, aby była w niej dostępna opcja rat ZERO. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

superdaniel142
#7 Wielbiciel#

OK, pewnie spełnia, bo oferta miała opcję raty zero, ale ta nagle znikła. Chciałem z tego skorzystać i wychodzi na to, że nie skorzystam. Dlatego pytanie kto o tym decyduje kiedy jest taka opcja. Jeśli nie sprzedający to pewnie automat.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@superdaniel142, aby skorzystać z tej opcji płatności należy:
1. Dodać ofertę z ratami ZERO do koszyka, 
2. Wybrać Raty Payu jako metodę płatności i wygodną dla Ciebie liczbę rat zero, 
3. Złożyć wniosek i poczekać na decyzję. 

Rozumiem, że wykonujesz kolejno powyższe kroki, jednak nadal nie możesz skorzystać z opcji płatności ratalnej? Jeśli to nie działa, to proszę, podaj numer oferty, w której próbujesz złożyć zamówienie. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

superdaniel142
#7 Wielbiciel#

Ja wiem jak z tego korzystać. Ja opisuje sytuacje kiedy widzę jakiś czas przy aukcji opcję raty ZERO i pewnego dnia (dziś) opcja zero znika. I pytanie czy sprzedawca decyduje o tym i może ustawić tą opcję z powrotem?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@superdaniel142, aby ta opcja była dostępna w ofertach, sprzedający powinien włączyć w niej promowanie za pomocą opcji Wyróżnienie. Najpewniej sprzedający wyłączył promowanie w swojej ofercie i dlatego ta opcja płatności nie jest już dostępna. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@superdaniel142 To ze widzisz raty przy ofercie niewiele oznacza dopiero wszystko się wyjaśnia jak wejdziesz w ofertę u spróbujesz zakupu, niewiele ofert spełnia raty zero, przechodzi to w raty PayU i tu jest procent.

oznacz moderatorów