anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak to jest z tą aplikacją i promocją dot. monet?

Knowhere
#21 Demiurg#

Pytam, bo tutaj https://allegro.pl/regulaminy/zgarnij-10-monet-za-zainstalowanie-i-pierwszy-zakup-w-aplikacji-allegr... napisane jest, że

5. Użytkownicy spełniający warunki, o których mowa w pkt 4. powyżej uprawnieni są do otrzymania w Programie Monetowym Allegro dodatkowych:
a. 5 Monet - za zainstalowanie aplikacji mobilnej Allegro na system operacyjny Android w wersji 6.3.2 lub nowszej

tymczasem na wersji 6.11.2 (taką akurat miałem zainstalowaną), czyli nowszej niż 6.3.2 o której mowa w regulaminie, strona startowa z tym banerem w ogóle się nie wyświetla (parę innych rzeczy też leży, chociażby zakładka "lokalnie" w której "coś poszło nie tak"). Po zainstalowaniu wersji 6.53.0 strona startowa z banerem się wyświetla, baner działa, ale po kliknięciu w niego pojawia się komunikat o treści "Promocja jest przeznaczona tylko dla nowych użytkowników aplikacji", co jest o tyle ciekawe, że spełniam warunki z punktu

4. Akcja promocyjna adresowana jest do zarejestrowanych Użytkowników serwisu Allegro.pl, którzy od 1 listopada 2019 roku, godz. 00:00:01, do 31 października 2020 roku, godz. 23:59:59 nie dokonali zakupu za pośrednictwem aplikacji mobilnej Allegro, a jednocześnie w okresie Promocji ich konto nie jest zablokowane.

gdyż ostatnie zakupy poprzez apkę zrobiłem jakoś latem 2019 (czyli przed 1 listopada, o którym mowa w powyższym punkcie), więc o co tu chodzi?

@_HolaOla_ @msniezek ktoś coś?

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Knowhere Aktualizacje nie są traktowane jako nowa instalacja. Skoro miałeś już zainstalowaną wersję 6.11.2, to automatycznie nie spełniasz warunków pkt. 5, który przytoczyłeś wyżej. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Czy ktoś kto sprzedaje tylko w licytacjach nie korzysta z opcji KUP TERAZ ma szanse kiedyś na tym portalu też otrzymywać monety .Klienci może chętniej by brali udział w licytacjach gdyby mogli po wygraniu otrzymać jakieś monety np.ilość uzależniona od ceny końcowej ?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@mwmonety To ciekawy pomysł, zgłoś go proszę tutaj, a być może uda się go zrealizować. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Dzięki zgłosiłem ten temat mnie już długo gryzie bo tak ja jak i moi klienci są pokrzywdzeni tym że nie mogą z tej opcji korzystać.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ No i zainstalowałem, na świeżo, na drugim telefonie. W punkcie tym jest mowa o osobach, które nie dokonały zakupu przy użyciu apki w ciągu ostatnich 12 miesięcy, bez wyszczególniania tego, czy to była świeża instalacja czy nie.
W tym momencie po prostu lawirujesz wg mnie.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów