Istnieje możliwość łatwego ukrycia zakupionego przedmiotu z historii zakupów, jednak nadal widnieje on w profilu Zakupy -> Oceń produkty i Zakupy -> Oceń sprzedawcę. Czy można ukryć/usunąć stamtąd przedmiot bez wystawiania oceny?
Masz całkiem na dole "Ukryj zakup".
W taki sposób można ukryć przedmiot w historii zakupów. Mi jednak zależy aby ukryć go również na liście Produkty czekające na ocenę. Tam nic oprócz gwiazdek nie jest klikalne.
Jak klikniesz do oceny i klikniesz ukryj to co jeszcze chcesz? Czy Ty chcesz żeby nie przypomniało że masz ocenić a zakup ma być widoczny?
Nie zauważyłem tego. Po dodaniu gwiazdek niżej pojawia się przycisk "NIE CHCĘ OCENIAĆ, USUŃ", który wydaje się rozwiązywać mój problem. Pozostaje jedynie w "Oceń sprzedawcę" (pominięcie nie ukrywa), ale z tego co widzę tam prawdopodobnie samo znika po jakimś czasie.
Dzięki za nakierowanie
Marzec 2025 - nie ma przycisku "Nie chcę oceniać, Usuń"
Jest opcja na ukrycie zakupu z listy "Moje zakupy", ale nie ma więc rozwiązania, jak usunąć/ukryć produkt z listy "Oceń produkty".
Popieram wprowadzenie takiej funkcji, prosta sprawa, a jej brakuje
Teraz widzę że temat już nie nowy, a nadal nic z tym allegro nie zrobiło 😞
W zakładce "do oceny" klikasz na gwiazdki, wtedy rozwija się możliwość dodania opinii. Na dole jest "oceń później" albo "dodaj opinię". Klikasz "oceń później" wtedy produkt przechodzi do zakładki "odłożone" (u mnie produkt pojawił się tam dopiero po odświeżeniu strony). w zakładce odłożone obok nazwy produktu jest ikonka kosza na którą klikamy i usuwamy produkt. U mnie działa, produkty nie pojawiły się w innych zakładkach