CHCĘ PRZED MAZONKĄ UKRYĆ PREZEN BY NIE WIDZIAŁA POWIADOMIENIA O NOWYM ZAKUPIE CZY DA RADĘ COŚ ZROBIĆ MA ZALOGOWANY TEL DO KONTA ALLEGRO POZRAWIAM.......A KONTO JEST NA MNIE ......
@adi286 wyloguj żonę, w https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/logowanie-i-haslo a następnie wybierz opcję wylogowania z pozostałych urządzeń 🙂 dokonaj zakupu i usuń zakup z listy czyli ukryj 😄
Cześć, @adi286! Sam zakup możesz ukryć w szczegółach zamówienia, jednak powiadomienie o odbiorze przesyłki pojawi się w zakładce Moje przesyłki i tu nie będzie możliwości ukrycia. W takiej sytuacji zachęcam, aby nie udostępniać swojego konta bliskim. 😊
WITAM PONOWNIE nie udostępniać swojego konta bliskim TYLKO Z TYM ŻE NIERAZ SYTUACJA JEST TAKA ŻE FIZYCZNIE NIE MOGE ODEBRAĆ PRZESYŁKI BO WYJADĘ ZAGRANICE PRZYPADEK LOSOWY SZPITAL ITP.I WTEDY ŻONA CÓRKI MAJĄ DOSTEP DO KONTA. TO POWINO BYĆ W TAKCIE KUPOWANIA ZANACZA SIĘ I TRAZACJA NIE WIDOCZNA WESCJE PRZEZ DODATKOWE HASŁO.I SPRAWA ROZWIOZANA
@adi286 rozumiem, że są różne sytuacje losowe i jako jedno z rozwiązań udostępniamy w aplikacji możliwość udostępniania przesyłki bliskim.
Pamiętaj, że zgodnie z regulaminem nie można udostępniać konta innym osobom oraz korzystać z kont innych użytkowników. Dlatego też nie bierzemy pod uwagę, aby zabezpieczać informacje o przesyłce dodatkowo hasłem.
@adi286 konto jest Twoje i nie powinieneś udostępniać logowania 😞 druga sprawa jak jest paczka do odebrania można wysłać kod, QR 😄 nie ma potrzeby udostępniać danych 🙂
SORRY .ALE NIE BEZ SENSU . konto jest Twoje i nie powinieneś udostępniać logowania
JEST TAKIE SŁOWO JAK PEŁNOMOCNICZTWO JA POSUNE SIĘ DALEJ I POWIEM JEDNO RAZOWE UDETPIENIE KONTA ZA ZGODA WŁASCICIELA POWNNA BYĆ TAKA OBCJA.PRZY ZAKUPIE TOWARU ...
A co za problem powiedzieć, żeby odebrali przesyłkę, bez jej otwierania? I żeby nie zaglądali na konto, bo to prezent...
Zamiast domagać się funkcjonalności, która jest sprzeczna z zapisem w regulaminie zabraniającym dzielenia konta...