Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
trzy kropki po prawej stronie
Cześć, @almiecz. Jest tak jak napisał @mdrogeria. Przy ofercie (w zakładce Ulubione) po prawej stronie znajdują się trzy kropki. Po kliknięciu w kropki zobaczysz opcję ''Usuń z ulubionych''.
Jeśli nie widzisz u siebie takiej opcji, to proszę, podeślij tutaj zrzut ekranu z zakładki Ulubione.
Brak trzech kropek
@almiecz, to automatyczna propozycja połączenia ulubionych ofert w jedną przesyłkę od jednego sprzedającego.
Powyżej znajdziesz pojedynczą ofertę, która znajduje się w naszej propozycji wraz z innym produktem (dzięki temu nie musisz ich sam szukać w zakładce).
W pojedynczej ofercie na liście zobaczysz trzy kropki po prawej stronie i opcję ''usuń z ulubionych''.
Ja mam dwie oferty od jednego sprzedającego i chcę je usunąć obie i okazuje się ż nie da się. Otrzech kropkach to ja wiem, ale one nie dotyczą 2 lub więcej ofert jednego sprzedawcy. Jak usunąć obie oferty?
@almiecz, wyszukaj oferty po ich tytule (albo wpisując pojedyncze słowa kluczowe, np. kula, ryżu) w zakładce Ulubione:
Następnie kliknij w trzy kropki przy ofercie, którą chcesz usunąć z listy i wybierz opcję ''Usuń z ulubionych'':
Przecież na zrzucie ekranu nie ma trzech kropek, ani tego kwadracika przed ofertą, więc nic nie da się zrobić.
@almiecz zamiast grac w karty, zwróć uwagę, że to jest tylko "propozycja", a trzy kropki masz przy tej aukcji którą dodałeś do ulubionych😉
Ja nie gram w żadne karty. To Wy wciskacie mi te 3 kropki. Możecie mi wskazać na przesłanym zrzucie ekranu gdzie te 3 kropki są, bo ja ich nie widzę. Przcież przesłałem zrzut ekranu tych aukcji i tam nie ma żadnych kropek.