anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak usunąć propozycję połączonej przesyłki z ulubionych ?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Karat5
#8 Zapaleniec

Od jakiegoś czasu w zakładce ulubione wisi propozycja połączonych przesyłek u jednego sprzedawcy , nie odpowiada mi to i chcę usunąć tę propozycję . Nie widzę jednak żadnego przycisku do jej usunięcia. Jak to zrobić ?

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16
mmmagdalena
#8 Zapaleniec

Mam to samo pytanie. Nie jestem debilem, żeby mi coś wciskano, a jeśli nawet ma to być miła sugestia, czy propozycja, powinien być przycisk do usunięcia. Zaburza mi to wygląd listy ulubionych. Jak mam to usunąć?

oznacz moderatorów
fantomz
#7 Wielbiciel

Całkowicie zgadzam się z twoją opinią, niecierpliwie czekam na opocję usuń

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@mmmagdalena @Karat5 na ten moment nie ma takiej możliwości i nie jest wykluczone, że w przyszłości ta opcja się nie pojawi, ale aktualnie nie mogę dać Wam takiej gwarancji. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Karat5
#8 Zapaleniec

Która opcja się nie pojawi ? Ta z możliwością usunięcia propozycji z ulubionych czy łączenia przesyłek od jednego sprzedawcy wciskana przez Allegro.

oznacz moderatorów
nat_not

@Karat5 Łączenia przesyłek.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
M_M_O
#1 Nowicjusz

W ulubionych powinny być ulubione, a niestety połowa wyświetlacza na starcie jest zajęta przez propozycję łączenia, co przeszkadza, a mogłoby zajmować jedną linijkę lub być na końcu listy, żeby ktoś, kto nie może się ogarnąć, bo kupuje kilkadziesiąt, co moim zdaniem wyklucza się, mógł sprawdzić ci może połączyć.

oznacz moderatorów
kovek
#12 Orędownik

@Karat5 @mmmagdalena na PC instalujesz wtyczkę np. jak Ublock, wybierasz ikonkę "próbnika" i zaznaczasz pole z tą sekcją i tworzysz filtr by program to usuwał.

Dla mnie to też jest kompletna pomyłka, bo zlikwidowano przydatne opcje a wciśnięto coś co kompletnie nie działa i wprowadza jedynie zamieszanie. 

oznacz moderatorów
romganet
#3 Debiutant

Działa 👍

oznacz moderatorów
HubertMerc7_
#8 Zapaleniec

ZGADZAM SIE W 100 % nie wiem kim trzeba być by taką opcje wymyśleć

oznacz moderatorów
Mszalona
#1 Nowicjusz

Screenshot_20251009-141334.png

Jak wyłączyć te propozycje w ulubionych ?? 

oznacz moderatorów
N_Nitka28

@Mszalona Nie ma na ten moment takiej możliwości. Możesz zgłosić taką sugestię tutaj

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mmmagdalena
#8 Zapaleniec

To niech Pani to zgłosić, skoro Pani tam pracuje, a ludzie piszą, że im przeszkadza. Jeszcze mamy gdzies w linkach szukać. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
Karat5
#8 Zapaleniec

Z odpowiedzi Allegro wynika  , iż trzeba zamknąć oczy. Mi pomaga.

oznacz moderatorów
lukasz_0012
#8 Zapaleniec

Masakra,jest to kompletnie nie trafiony pomysł.

Po to daje coś do ulubionych,żeby mieć tam swoje rzeczy,a nie jakieś propozycje.

Mam nadzieję,że Allegro szybko usunie tę pseudo opcje,bo jest strasznie irytująca.

oznacz moderatorów
Marek-sq9tm
#1 Nowicjusz

To mógł zrobić tylko ktoś wykształcony bo normalny człowiek by nie wymyślił takiej głupoty.

oznacz moderatorów
mmmagdalena
#8 Zapaleniec

Super komentarz. Pewnie z wielkiego miasta;)

oznacz moderatorów