anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak uzyskać zapis rozmów ze sprzedającym z centrum wiadomości oraz z dyskucsji.

Uncas23
#2 Obserwator#

Proszę o informacje w jaki sposób uzyskać zapis wiadomości wymienianych ze sprzedającym i jak zapisać w postaci pliku prowadzone z nim dyskusje. Jestem w trakcie dyskusji, w której obsługa mojego zgłoszenia reklamacyjnego nie prowadzi do rozwiązania i chciałem ze sprawą udać się do rzecznika praw konsumentów.
Z racji tego, że ilość wymienianych wiadomości jest znaczna chciałbym dostarczyć instytucji wydruk i w razie potrzeby zapis w formie elektronicznej. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Uncas23 przykro mi, ale nie ma możliwości pobrania zapisu rozmowy. Możesz w takim przypadku zrobić zrzuty ekranu rozmowy lub skopiować wiadomości i wkleić do dokumentu. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Uncas23
#2 Obserwator#

Dziękuję za informację, jednak znalazłem wątek na forum i jestem ciekaw jak było możliwe uzyskanie takich danych:
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/jak-wydrukowa%C4%87-dyskusj%C4%99-i-rozmo...

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

W takim razie musiał się kontaktować tutaj Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc

I nękać do skutku. Ale szczerze też pierwszy raz o czymś takim  słyszę, a zaglądam tu prawie co dzień. Łatwo na pewno nie będzie...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów