Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o informacje w jaki sposób uzyskać zapis wiadomości wymienianych ze sprzedającym i jak zapisać w postaci pliku prowadzone z nim dyskusje. Jestem w trakcie dyskusji, w której obsługa mojego zgłoszenia reklamacyjnego nie prowadzi do rozwiązania i chciałem ze sprawą udać się do rzecznika praw konsumentów.
Z racji tego, że ilość wymienianych wiadomości jest znaczna chciałbym dostarczyć instytucji wydruk i w razie potrzeby zapis w formie elektronicznej. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
@Uncas23 przykro mi, ale nie ma możliwości pobrania zapisu rozmowy. Możesz w takim przypadku zrobić zrzuty ekranu rozmowy lub skopiować wiadomości i wkleić do dokumentu.
Dziękuję za informację, jednak znalazłem wątek na forum i jestem ciekaw jak było możliwe uzyskanie takich danych:
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/jak-wydrukowa%C4%87-dyskusj%C4%99-i-rozmo...
W takim razie musiał się kontaktować tutaj Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc
I nękać do skutku. Ale szczerze też pierwszy raz o czymś takim słyszę, a zaglądam tu prawie co dzień. Łatwo na pewno nie będzie...