Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro przetrzymało zwrot pieniędzy od sprzedającego. (Odesłałam towar)
Teraz mam nadpłatę 199zl
Jak długo trzeba czekać aż allegro przeleje pieniążki na moje konto??
wypłać pieniądze ze swojego konta Allegro Finanse (PayU albo Przelewy24) i następnego dnia roboczego otrzymasz przelew na podane w allegro zweryfikowane konto bankowe
Dziękuję za rady. Wszystko sprawnie poszło, udało się odzyskać część pieniążków
@monika_2336 Samo allegro nie zwraca musisz zlecić wypłatę. Pytanie czy masz aktywne wypłaty?
Mam zlecone wypłaty codziennie od 30 zł
Niestety nie widnieją tam żadne sumy do zwrotu!!!
@monika_2336 Ale jaką masz nadpłatę, gdzie? Sprzedawca zwrócił Ci wpłatę? Otrzymałaś maila od Allegro, że zwrócił? Taki zwrot trwa 3 dni robocze. Jeśli nie otrzymałaś maila, to nie zwrócił. Wyjaśnij to na czacie Allegro; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f
14lutego spłaciłam towar poprzez *Allegro zapłać później*
Towar niestety odesłałam
Sprzedający zwrócił środki w ten sam sposób w który je dostał
Czyli poprzez Allegro zapłać później
Naliczyli nadpłatę!!!której od 26lutego nie otrzymałam
@monika_2336 Konsultuję Twoje zgłoszenie. Kiedy uzyskam więcej informacji, odezwę się tutaj ponownie.
Dzień dobry.
Mam dokładnie taką samą sytuację. Na prośbę serwisu podany jest numer konta do zwrotu nadpłat z tytułu umów ...Pay, ale pieniędzy nie ma. Nie są to jakieś wielkie pieniądze, ale ich nie ma.
@adam_bialas Cześć. Jeśli masz nadpłatę w Allegro Pay, to podaj proszę swój numer konta do wypłaty środków. W tym celu przejdź do panelu Allegro Pay, kliknij zielony przycisk "opcje" i wybierz zakładkę "Zarządzanie nadpłatami":
Podaj tam proszę numer konta, na który zostanie przelana nadpłata (nastąpi to maksymalnie w ciągu 3 dni roboczych).
To, to ja wiem. Zrobione wcześniej...