anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak włączyć historię wyszukiwanych przedmiotów na stronie głównej allegro ?

Client:104126920
#8 Zapaleniec

Kiedyś po zalogowaniu do allegro na stronie głównej pokazaywały mi się wyszukiwania i przedmioty które oglądałem wcześniej (po prostu historia moich wyszukiwań) teraz to znikło i mam ogólną stronę jak wszyscy zaznaczę że kiedyś gdzieś w opcjach wyłączyłem to i nie mogę teraz znaleść tej opcji może ktoś mi pomoże.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:104126920 sprawdź proszę, czy w tej zakładce masz zaznaczoną zgodę na profilowanie 🙂 
Jeśli nie, włącz profilowanie danych w celach marketingowych, następnie wyloguj się ze wszystkich urządzeń, usuń cookies z przeglądarek, których używasz, w ciągu 48h zmienimy ustawienia profilowania. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Miałem to włączone wcześniej, dwa dni temu wyłączyłem, spróbuję jeszcze raz włączyć zobaczę czy pomoże.Dziękuję za podpowiedź.

Robert

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Do dziś nic się nie zmieniło na stronie głównej allegro dalej nie pokazują mi się moje wyszukiwania kiedyś pokazywało mi się to co wyszukiwałem np.2 dni wcześniej oraz podobne oferty do moich wyszukiwań.

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Client:104126920 czy wykonałeś wszystkie kroki, o których napisała Monika? Czyli po włączeniu profilowania, wylogowałeś się ze wszystkich urządzeń i usunąłeś cookies z przeglądarek? 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Z tych urządzeń z których korzystam w domu wylogowałem się, cookies usunięte, może gdzieś na innym laptopie z którego korzystałem nie wylogowałem się zobaczę dziś.Dzięki za odpowiedź

Robert

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Client:104126920 zalogowane urządzenia możesz sprawdzić też w tej zakładce. Jeśli po tych krokach problem dalej będzie występował, to daj proszę znać. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Skąd Wy to wszystko wiecie, gdzie tych zakładek szukać, matko i córko 😊 wylogowałem się ze wszystkich, było 3 urządzenia, tam cookies nie wyczyszczę, nie wiem może to jakieś stare laptopy,teraz poczekam nie wiem ile i czy mogę przez ten czas korzystać z allegro, czy muszę odczekać te 48 godz poczekam na efekty do poniedziałku.Jestem pod wrażeniem Waszej wiedzy o allegro 😊 Dzięki

Robert

oznacz moderatorów