Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, co godzine przychodzą mi powiadomienia (automatycza wiadomość odpowiemy jak najszybciej) i to w aplikacji mobilnej jak i również na skrzynke email czy da sie to wyłączyć jakoś bo to co ciekawe nie od wszystkich sprzedajacych tak mam i zaznaczam ze wszystkie zgody w aplikacji mam wyłączone, strasznie mnie to irytuje jak otwieram email i za kazdym razem mam po 30 i wiecej tych powiadomień.
@0rafi0 Jeśli nie chcesz, aby nasz mechanizm udzielał Ci automatycznych odpowiedzi, wyłącz tę opcję w zakładce Ustawienia komunikacji. Więcej informacji znajdziesz tu.
Przychodzi Ci to tylko od tych sprzedających, którzy mają takie odpowiedzi ustawione. Nie wyłączysz tego. Jest to problem wywołany polityką Allegro. A mianowicie sprzedawca maksymalną ilość punktów w statystykach dostaje tylko gdy mieści się z odpowiedziami w czasie 2h (oficjalnie napiszą, że 24h ale wtedy punktów jest mniej). W związku z tym, że ludzie śpią, jeżdżą po towar itp to poustawiali autorespodery. Skargi są od obu zainteresowanych stron od kiedy to wprowadzili ale jak zwykle Allegro wie lepiej...