anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć automatyczne odpowiedzi w aplikacji alegro i w email ktore przychodza co godzine

MAMY ROZWIĄZANIE!
0rafi0
#7 Wielbiciel#

Witam, co godzine przychodzą mi powiadomienia (automatycza wiadomość odpowiemy jak najszybciej) i to w aplikacji mobilnej jak i również na skrzynke email czy da sie to wyłączyć jakoś bo to co ciekawe nie od wszystkich sprzedajacych tak mam i zaznaczam ze wszystkie zgody w aplikacji mam wyłączone, strasznie mnie to irytuje jak otwieram email i za kazdym razem mam po 30 i wiecej tych powiadomień. 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
gdvorek
Moderator
Moderator

@0rafi0 Jeśli nie chcesz, aby nasz mechanizm udzielał Ci automatycznych odpowiedzi, wyłącz tę opcję w zakładce Ustawienia komunikacji. Więcej informacji znajdziesz tu.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Przychodzi Ci to tylko od tych sprzedających, którzy mają takie odpowiedzi ustawione. Nie wyłączysz tego. Jest to problem wywołany polityką Allegro. A mianowicie sprzedawca maksymalną ilość punktów w  statystykach dostaje tylko gdy mieści się z odpowiedziami w czasie 2h (oficjalnie napiszą, że 24h ale wtedy punktów jest mniej). W związku z tym, że ludzie śpią, jeżdżą po towar itp to poustawiali autorespodery. Skargi są od obu zainteresowanych stron od kiedy to wprowadzili ale jak zwykle Allegro wie lepiej...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów