Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mam w opcjach dostawy wyboru Allegro one paczkomat.
Ja bym się z tego powodu cieszył.
Dlaczego? Chciałbym go wybrać bo chciałbym kupić drogi smartfon.
@Stelmaszyk-R może ten sprzedawca miał podobne doświadczenia z Allegro One jak my i wywalił tą usługę w piguły. Nie każdy ma anielską cierpliwość by czekać kilka dni na podjazd klienta i w imieniu Allegro tłumaczyć się klientom.
To znaczy że Allegro One paczkomat nie ma przeterminowanych przesyłek ?
Daj link do oferty.
@Stelmaszyk-R Nie wybierzesz sprzedający nie udostępnia tego przewoźnika, A In Post nie pasuje Ci?
InPost mi nie pasuje z jednej przyczyny. Inpost ma za dużo przesyłek do doręczenia przy paczkomacie. A ja chcę mieć iPhona nie rozbitego ani nawet bez upadku w kartonie.
To ja z pewnością nie wybrałbym Allegro Box, (najgorszy beznadziejny przewoźnik)najlepiej kuriera. Jak jest odpowiedni zabezpieczony, a powinien przez sprzedającego to nie ma lepszego przewoźnika niż In Post.
To dlaczego Allegro box jest taki słaby ?
Dlatego że nie dochodzą przesyłki na czas, dlatego że w ogóle nie dochodzą, dlatego że trudna jest reklamacja i jeszcze wiele innych czynników, poszukaj na forum wątków jak ludzie psioczą na tego dostawcę.😁
@Stelmaszyk-R To że mają dużo przesyłek to tylko świadczy że cieszą się największym zaufaniem wśród zamawiających jak i tych co przez nich nadają.
A do sklepu jak są dostarczane???
A skąd mam wiedzieć jak są dostarczane do sklepów ?