anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyglądał dawny system ocen z kolorowymi gwiazdkami?

MAMY ROZWIĄZANIE!
starigniter
#8 Zapaleniec#

Szukałem informacji, ale nigdzie nie znalazłem.

Kiedyś na Allegro był taki system oceniania, w którym również kupujący otrzymywali oceny. Tylko jak to wyglądało?

Ocena dla kupującego była tylko pozytywna lub negatywna czy w skali 1–5?

Również z tego co pamiętam to w zależności od udanych transakcji (czyli zebranych gwiazdek, bo chyba za każdą pozytywną opinię przyznawana była jedna taka właśnie) zmieniał się kolor "statusu" użytkownika. Do bodajże 5 gwiazdek koloru nie było wcale, późnie chyba za 6 była brązowa, od 25 srebrna, od 100 złota i od 1000 taka niebieska?

Czy ktoś pamięta/ma zapisane jak to kiedyś wyglądało i podzieli się informacjami? Z góry bardzo dziękuję.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
NipponShorty
#14 Krzewiciel#

To już Lata temu,
Były oceny Pozytywne Neutralne i negatywne, nie było skali i oceniania takich jak koszt transportu, obsługa ITP.
Status zależał od ilości transakcji i wystawionych komentarzy dlatego ludzie chętniej wystawiali komentarze.

oznacz moderatorów
starigniter
#8 Zapaleniec#

A czy pamiętasz może jaki przedział liczbowy był ustalony odnośnie tego statusu? Albo gdzie to mogę znaleźć?

Próbowałem odnaleźć regulamin, chociażby z 2014, ale nie udało mi się.

oznacz moderatorów
Drufii
#9 Pomysłodawca#

42856_allegro-gwiazdki.png

oznacz moderatorów
starigniter
#8 Zapaleniec#

Przepraszam, ale nie rozumiem o co chodzi?

oznacz moderatorów
Crow_Empire
#13 Ambasador#

Jak się obudzi któraś Moderatorka i zatwierdzi grafikę, to może zrozumiesz.

oznacz moderatorów
starigniter
#8 Zapaleniec#

Odpowiedź zalatuje mi co prawda sarkazmem, ale poczekam cierpliwie.

oznacz moderatorów
Piotros1983
#10 Popularyzator#

Hehe dobre jak się obudzi jakaś moderatorka żadna się nie obudzi bo nic o tym nie wie jak był ten system to ich nie było na świecie były różnego koloru gwiazdki od żółtych po bodajże złote a jak ktoś miał bardzo dużą sprzedaż to chyba były jakieś słoneczka tak mi się wydaje było można mieć konto typu vip co dawało to że twoje oferty były zawsze na górze listy sprzedający i kupujący wystawiali ocenę było duuuużo lepiej niż teraz Allegro w tym momencie to jeden wielki syf

oznacz moderatorów
starigniter
#8 Zapaleniec#

Kiedyś po prostu było lepiej.

oznacz moderatorów
starigniter
#8 Zapaleniec#

Pojawiła się, zrozumiałem i nie było to ani trochę trudne XD

oznacz moderatorów
starigniter
#8 Zapaleniec#

Pięknie dziękuję! ; J

Dokładnie o to mi chodziło, czyli o ten system medalowy (złoto-srebro-brąz) + platyna (?) zależny od ilości punktów.

oznacz moderatorów