Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zwróciłam towar, którego sprzedawca jeszcze nie wysłał - paczka oczekuje dopiero na nadanie. W opcjach zwrotu allegro domaga się nadania przesyłki zwrotnej. Absurd!!! Jak mam nadać coś, co nie zostało wysłane przez sprzedającego? Jak rozwiązać tę sprawę????
To że oczekuje na nadanie nie znaczy, że nie leży już w paczkomacie i czeka na odbiór przewoźnika. Po co klikasz zwrot jak nie masz czego zwrócić? Zamówiłaś one? Ze smartem czy bez?
kurier pocztex, raczej na pewno nie odebrany przez kuriera, nie leży w placówce pocztowej. "Leży w paczkomacie" to na pewno już nadana - tyle wiem. Smart. Klikam zwrot, bo zakupu nie można anulować. Allegro pisze notkę przy zwrocie, że zwrot dotyczy towarów także nie wysłanych przez sprzedawcę - tylko po co wymusza opcję "nadaj przesyłkę" czyli zwrotną paczkę... Kraina absurdów.
@musicasacra darmowy zwrot nieodebranej paczki ma na pewno inpost paczkomat pocztex kurier nie wiem, ale jeśli nie odbierzesz to to jest taka możliwość, że odoliczy ci sprzedawca z kwoty zwrotu koszt powrotu jeśli nie będzie darmowy. Sugeruje odebrać i od razu nadać zwrot wtedy w smarcie on będzie z pewnością darmowy.
@musicasacra Zmienił się status przesyłki dlatego tak się dziej, nie została nadana to sprzedający nie powinien jej wysyłać, Ty nie odbierasz jakby wysłał, czekasz na zwrot środków. Odstąpiłeś od umowy zakupu i nie jesteś już właścicielem towaru.