Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy ktoś już uzyskał zwrot środków z POK? Chciałem się dowiedzieć jak wygląda cała procedura od początku do końca
@rafal1541 składasz wniosek - rozpatrują - jak przyznają dostaniesz kasę 🙂 napisz coś więcej ?
Wniosek złożyłem wczoraj pracownik POK odpisał że wypowiedział się w dyskusji oi zarządzał informacji na temat przesyłki od kupującego i dał sprzedającemu dobe na odpowiedź po czym jeżeli nie odpowie w ciągu doby kazali mi odpowiedzieć na ich wiadomość email
To jest email od allegro.
Dzień dobry.
Kontaktuję się w sprawie złożonego wniosku. Na tę chwilę został on wstrzymany.
Wypowiedziałam się w dyskusji i poprosiłam sprzedawcę o pilną informację. Jeśli do końca wtorku sprzedający nie załączy potwierdzenia, proszę o odpowiedź na tę wiadomość. Wówczas Pana wniosek zostanie rozpatrzony ponownie.
Pozdrawiamy,
@rafal1541 to poczekaj allegro ma 30 dni na rozpatrzenie a zawsze może być tak że sprzedawca naprawi błędy, postępuj zgodnie z informacjami w dyskusji 🙂
Innego wyjścia nie mam jak poczekać tylko chciałem się dowiedzieć jak ta cała procedura wygląda
@rafal1541 Takie wnioski są średnio rozpatrywane w ciągu 7 dni. A dyskusja ze sprzedającym została zakończona. odznaczyłeś jako nierozwiązana.
W ciągu kilku dni rozpatrzymy Twój wniosek (w szczególnych przypadkach może to potrwać do 30 dni roboczych). Może się zdarzyć, że poprosimy Cię o przesłanie dodatkowych załączników. Otrzymasz wówczas wiadomość e-mai
Dyskusja nie została jeszcze zakończona bo wczoraj w tej dyskusji wypowiedziało się allegro
Teraz jak masz dyskusję to wniosek składa się 14 dnach (nierozwiązana), będzie Allegro czekało jak potoczy się dyskusja.😁
Sprzedawca od dwóch dni nie odpowiada dodam że zakup był kupiony od firmy z chin która ma zarejestrowane konto firmowe na naszym allegro
Trzeba czekać te 14 dni i zakończyć jako nierozwiązaną.😐
Od zakupu minął ponad miesiąc jutro będę zamykał dyskusje ze statusem jako nie rozwiązana