Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wygląda zwrot towaru jeśli jeszcze nie zapisał wysłany do mnie?
Chcesz coś zwrócić czego jeszcze nie otrzymałeś?
Towar jest teoretycznie przygotowany ale jeszcze nie wysłany a mam opcję zwrot. Tak wyszło i muszę to zrobić
@Client:48036076 Przede wszystkim napisz do sprzedającego w zakładce "zadaj pytanie sprzedającemu"
A poza tym klikasz "zwrot" następnie zaznaczysz takie ankiety, dlaczego co i jak...
Sprzedający zwraca ci wpłatę max do 14 dni ale na ogół szybciej.
Dokładnie tak samo jak towar wcześniej otrzymany, tylko już nic nie odsyłasz.
Sprawdź może będzie dostępna jeszcze opcja anulowania zamówienia, to skorzystaj z niej.
Tak możesz zrobić zwrot, robisz to w zakładce "Moje zakupy" , odstępujesz od umowy zakupy, napisz to sprzedającemu i wówczas środki możesz dostać do 14 dni.
@Client:48036076
Przede wszystkim: nie da się zwrócić rzeczy w której posiadanie się nie weszło.
Od momentu złożenia oświadczenia o odstąpieniu (wypełnienia formularza zwrotu) biegnie 14 dni w których masz obowiązek (wynikający z Art 34 UoPK) odesłać zwracaną rzecz.
Sprzedawca "może wstrzymać się ze zwrotem płatności otrzymanych od konsumenta do chwili otrzymania rzeczy z powrotem"
(Ważne: Rzecz która ew. nie jest wysłana przez sprzedawcę - nie jest rzeczą "otrzymaną z powrotem" w rozumieniu Art. 32 p.3 UoPK).
Lepiej więc formularza zwrotu nie wypełniać przed otrzymaniem przesyłki - gdy przesyłka z towarem dotrze do Ciebie np. dopiero za kilkanaście dniu to będziesz miał mało czasu na odesłanie (o ile w ogóle).