Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Taki przykad: sprzedający wystawia np... garnki. xD
I w ofercie ma %#&ylion garnków, 100+ stron wyników, głównie z garnkami. Ale poza milionem garnków ma jeszcze trochę innych przedmiotów z wyposażenia kuchennego. Problem w tym, że one wszystkie giną w tym tłumie garnków. A ja chcę znaleźć wszystkie przedmioty sprzedającego z wyjątkiem np garnków. Kiedy wpisuję tak jak to powinno teoretycznie działać, czyli "-garnki" to wtedy wyszukiwarka nie wyświetla mi żadnych wyników. Jeszcze gorzej jest w kategoriach kolekcjonerskich, kiedy trzeba odfiltrować więcej kategorii przedmiotów, np oczyścić ofertę z miliona pocztówek, znaczków i guzików.
Żadne kombinacje typu "[ () ] -garnki", "*.* -garnki", "+* -garnki", "+[ () ] !garnki" nie działają. Nigdzie nie mogę znaleźć żeby ktoś choćby opisywał ten problem a to przecież jest takie oczywiste, ja dużo kupuję na allegro i bardzo często trafiam na dokładnie tą ścianę.
Albo programista od algorytmu wyszukiwania spartaczył robotę, albo jest jakaś kombinacja której nie znam. HELP
Nie da się. Kiedyś dało się wszystkie wyszukiwania odpowiednio poustawiać. Potem portal postanowił się "zamazonować" i mamy tak jak mamy. Krzyczeli sprzedawcy, krzyczeli kupujący, kto mógł to się wyniósł. Portal ma to gdzieś. Wyszukiwanie i wysyłki to jedna wielka tragedia. W dodatku kontakt miedzy użytkownikami ograniczony do minimum wiec wychodzi z tego masa stresu dla obu stron... Tak to jest jak się w Polsce na siłę wprowadza wizję jakiegoś Włocha. Może im tam taki portal pasuje, naszym jak widać nie bardzo...

Drugi mem szczególnie ilość polubień pięknie oddaje skalę niezadowolenia użytkowników. Ciekawe, ze portal ma swoje "wyniki badań" których nikt nigdy na oczy nie widział i one im zawsze wskazują co innego...