anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyszukać przedmioty od jednego sprzedawcy w aplikacji?

MAMY ROZWIĄZANIE!
gasia86
#7 Wielbiciel#

Witam,

W jaki sposób można wyszukać kilka przedmiotów od jednego dostawcy w aplikacji allegro.

Widziałam taką funkcjonalność na stronie allegro ale w aplikacji nie mogę jej znaleźć.

**piiip**rawiam

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
Knowhere
#21 Demiurg#

Funkcję jak już. Co wy wszyscy z tą funkcjonalnością?😑

Co do pytania: nie wiem, nie używam apki.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
Embrion79
#7 Wielbiciel#

Nie wiem ale się wypowiem. Brawo ty.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@gasia86 Aby skorzystać z tej funkcji w aplikacji wybierz opcję "szukaj" następnie wpisz nazwę sprzedawcy i kliknij "szukasz w całym Allegro" pod paskiem wyszukiwania. Zaznacz opcję "w sprzedawcach", dzięki temu wyświetlą Ci się oferty wybranego sprzedawcy.

Edytowano 15.03.2023 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
szraps
#1 Nowicjusz#

Jak w takim razie w telefonie skorzystać z przeglądarkowej wersji? Za każdym razem jak przez przeglądarkę wchodzę , od razu uruchamia się aplikacja 😞

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@szraps Musisz wejść w ustawienia telefonu, następnie w aplikacje, w apkę allegro, w jej ustawienia domyślne i tam będziesz mógł wyłączyć/zmienić takie jej zachowanie.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
Sowqman
#8 Zapaleniec#

W sumie to chyba większość korzysta z apki. Dziwne, że nie ma tej możliwości, bo na pewno wiele osób by skorzystało 🙂 

oznacz moderatorów
phiron
#1 Nowicjusz#

Pełna zgoda. Powinna być taka opcja. Sam często szukam części i narzędzi ale szukanie w aplikacji od tego samego sprzedawcy jest mordęgą. Nawet nie wiedziałem, że w wersji komputerowej jest taka opcja, bo niby dlaczego miałbym spodziewać się, że jest, skoro apka jest tak rozbudowana. Przesiadanie się na komputer jest irytujące. A może programiści allegro nie radzą sobie z tak prostą funkcją.

oznacz moderatorów
Kwasnikp1
#1 Nowicjusz#

Na aplikacji nie znajdziesz . Ale przychodzę z pomocą . Wchodzi w przeglądarkę wpisujesz "allegro.pl"  i zanim klikniesz link przytrzymaj I otwórz go w następnej karcie . W ten sposób pozostaniesz na allegro w przeglądarce. Nie przeniesie cię do aplikacji 👍🏼

oznacz moderatorów