Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przecież to wszystkie zmiany są dla dobra kupujących, najważniejszą frazę, nazwę weź w cudzysłów, czasem pomaga.
Znam cudzyslów i wcale to nie pomaga. Chyba że nie umiem się nim posługiwać. Nie jest to standardowe rozwiązanie, przynajmniej mi o takim nie wiadomo. Tak czy inaczej przydała by się jąkać instrukcja dla użytkowników do korzystania z "+", "-", " " ", oraz " () ", chyba że są jeszcze inne opcje o których nie wiem. Tego nie uczą w szkole, więc naturalnym jest ze TRZEBA (nawet nie że można, czy przydało by się) instruować użytkowników o takich funkcjach. Coraz częściej jednak myślę, że nie zależy im na jakości, tylko im dłużej dłużej się pomęczysz to bardziej się uzależnisz.
Nie raz wytknąłem zmiany które pogorszyły użytkowanie serwisu, udowadniając, że to jest gorsze rozwiązanie, ale i tak poszło bez echa.
@Feather Allegro jest tak bardzo prokonsumenckie, że lepiej od Ciebie wie czego potrzebujesz. A tak poważnie to Allegro stworzyło Katalog produktów, który jest pełen bzdur dodatkowo zepsuli wyszukiwanie po trafności i sprzedający wystawiając oferty wpisują różne parametry nie zawsze zgodne z rzeczywistością, bo tylko w ten sposób mogą liczyć, że ich oferta znajdzie się czasem na listingu.