anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zakupić towar z odbiorem osobistym i płatnością przy odbiorze

marekkapczynski
#7 Wielbiciel#

Chcę kupić produkt przy którym widnieje opcją odbioru osobistego z płatnością przy odbiorze, ale jak dodam do koszyka, to tej opcji nie mogę zlokalizować. Dostępna jest tylko wysyłka 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@marekkapczynski podaj proszę numer oferty, w której chcesz kupić z odbiorem osobistym. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

marekkapczynski
#7 Wielbiciel#

W tym przypadku chodziło o 16118088594

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

jest przecież 

tylko musisz poklikać

Monika__L_0-1743315025399.jpeg

jak w to wejdziesz to musisz zjechac na dół i kliknąć w kolejną rozwijalną listę

Monika__L_1-1743315060975.jpeg

oznacz moderatorów

marekkapczynski
#7 Wielbiciel#

1000032044.jpg

 Klikając w Dostawę, a następnie płatność za pobraniem wyświetla dostawę przez kuriera lub punkty DPD PICKUP

oznacz moderatorów

drahulec
#9 Pomysłodawca#

No to masz: zobacz wszystkie na mapie i w to kliknij

oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

Bo Allegro baaardzo starannie ukrywa opcje odbioru osobistego jeśli sprzedawca go oferuje.

Spróbuj tak, opisane na przykładzie mojego konta:

Kupujący podczas składania zamówienia po naciśnięciu "Dostawa i płatność" w swoim koszyku będzie miał opcję dostawy "Odbiór w punkcie" następnie musi on wybrać "ZOBACZ WSZYSTKIE NA MAPIE" i wpisać lokalizację odbioru osobistego czyli xxx 61 Łódź.

Wyświetli mu się wtedy na mapie "Punkt odbioru xxx "AGLOPRIMA "xxx - Łódź " po naciśnięciu "Wybierz" ta opcja dostawy zostanie zatwierdzona i będzie widniała informacja "Odbiór osobisty, ul. xxx 61, Łódź"

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@marekkapczynski Spróbuj nawiązać kontakt ze sprzedawcą ,on powinien dokładnie wytłumaczyć o co w tym chodzi. 

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

on nie powinine niczego tłumaczć 

wszystko powinno być jak krowie na rowie

bo dostanie wiadomosc na którą w tempie biegunki musi odpowiedzieć zeby statystyki nie leciały

oznacz moderatorów