Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę kupić produkt przy którym widnieje opcją odbioru osobistego z płatnością przy odbiorze, ale jak dodam do koszyka, to tej opcji nie mogę zlokalizować. Dostępna jest tylko wysyłka
@marekkapczynski podaj proszę numer oferty, w której chcesz kupić z odbiorem osobistym.
W tym przypadku chodziło o 16118088594
jest przecież
tylko musisz poklikać
jak w to wejdziesz to musisz zjechac na dół i kliknąć w kolejną rozwijalną listę
Klikając w Dostawę, a następnie płatność za pobraniem wyświetla dostawę przez kuriera lub punkty DPD PICKUP
No to masz: zobacz wszystkie na mapie i w to kliknij
Bo Allegro baaardzo starannie ukrywa opcje odbioru osobistego jeśli sprzedawca go oferuje.
Spróbuj tak, opisane na przykładzie mojego konta:
Kupujący podczas składania zamówienia po naciśnięciu "Dostawa i płatność" w swoim koszyku będzie miał opcję dostawy "Odbiór w punkcie" następnie musi on wybrać "ZOBACZ WSZYSTKIE NA MAPIE" i wpisać lokalizację odbioru osobistego czyli xxx 61 Łódź.
Wyświetli mu się wtedy na mapie "Punkt odbioru xxx "AGLOPRIMA "xxx - Łódź " po naciśnięciu "Wybierz" ta opcja dostawy zostanie zatwierdzona i będzie widniała informacja "Odbiór osobisty, ul. xxx 61, Łódź"
@marekkapczynski Spróbuj nawiązać kontakt ze sprzedawcą ,on powinien dokładnie wytłumaczyć o co w tym chodzi.
on nie powinine niczego tłumaczć
wszystko powinno być jak krowie na rowie
bo dostanie wiadomosc na którą w tempie biegunki musi odpowiedzieć zeby statystyki nie leciały