Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@urszu Wybierz towar, potem kliknij Kup teraz, następnie wybierz płatność z góry (przelew, BLIK, karta), a potem na samym dole masz sekcję "Twoje zniżki", w której jest pytanie o kod. Po prawej stronie kliknij DODAJ.
@urszu, zrobisz to przy finalizacji zakupu. Gdy zaznaczysz metodę płatności, w sekcji "płać mniej" wybierz opcję "Masz kod lub kartę podarunkową?" i wprowadź kod.
Jeśli dysponujesz kodem na określoną kategorię, kod zniżkowy wykorzystasz tylko w niej.
@mr_oma Nie ma sekcji Płać mniej.
@xyz96, https://allegro.pl/karty-podarunkowe#
@mr_oma Nie ma sekcji Płać mniej. Teraz jest sekcja Twoje zniżki.
nie mogę wybrać płać mniej, automatycznie przekierowuje mnie na stronę mojego banku
@urszu, przy finalizacji zamówienia i wybraniu płatności z góry
mam możliwość kliknąć w opcję "dodaj". Pojawia się wówczas okienko, w którym można wpisać kod zniżkowy. Czy nie masz takiej możliwości?
A jeśli mam 2 kupony każdy po 100 zł zamiast jednego 200. Czy da się wklepać więcej niż jeden?
@arturo-mm Tak, możesz użyć do 15 kodów w jednej transakcji. Wszystkie kody muszą być z jednej kategorii.
Witam,
Tak jak rozumiem można użyć wielu kodów z MyBenefit w jednej transakcji. tej samej kategorii ale czy musi być ta sama ich kwota?
Jedna kategoria mamy na myśli np "Pełna Oferta" 1000 zł i 500 zł jednocześnie w jednej transakcji będzie działać?
@Client:101253585 Nie, nie musi być ta sama kwota. 🙂 Możesz połączyć karty podarunkowe o różnych kwotach