Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
Chcę zapłacić narazie tylko za część zakupów (zakupy zrobione u jednego sprzedawcy). Jednak ani w nowej ani w starej opcji Allegro, nie widzę takiej możliwości. Automatycznie sumuje mi wszystko i dodaje koszty przesyłki, które są horrendalnie wysokie:)
ps. Kiedyś można było zaznaczyć poszczególne okienka "ptaszkami" i dokonać zakupu za wybrane produkty. (To przydatne gdy np. chcesz część przedmiotów wysłać pod inny adres albo odebrać osobiście...).
Dlaczego więc nie ma teraz takiej opcji??
Może ktoś pomoże?
Dzięki
@hatteria Na komputerze dokonujesz zakupu? u mnie nadal można wybierać ilość i jakie chce wybrać z koszyka do zapłaty i zakupu. Możesz podać jakieś dwa linki, których nie da się rozdzielić przy zakupie?
Może masz więcej ilości tego samego produktu w koszyku, to wystarczy zmniejszyć ilość minusem
Dzięki za odpowiedz, ale u mnie wygląda to tak i nic nie umiem z tym zrobić...(mimo komunikatu allegro - na żółtym tle:))
@ZibiK30, już! 😁 🔮
@hatteria No i wszystko jasne, dokonałeś już próby opłacenia tych zakupów dlatego nie możesz ich teraz rozdzielić już. Zostaje anulowanie zakupu i ponowny zakup wybranych. Skontaktuj się też ze sprzedawcą i napisz mu, ze chcesz ten zakup anulować i zakupić tylko wybrane, to może wszystko przyspieszyć bo jak się domyślam, może są to pojedyncze sztuki do kupienia.
@mr_oma dziękuję 🙂
Dzięki, mogło tak być, że kliknęłam zapłać :((
Będę ostrożniejsza:) następnym razem
Pozdrawiam serdecznie!
@hatteria Skontaktuj się ze sprzedawcą i zapłać mu normalnie, zwykłym przelewem poza Allegro. To nie jest zabronione. Koszt wysyłki może być w takim przypadku 2-3 zł większy, ale opłacisz to, co chcesz. Do pozostałych przedmiotów wyślij sprzedawcy mailem swoją rezygnację - odstąp od umowy.
Dzięki!